ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.13

Τρ. Πειραιώς: Με ποιούς όρους θα γίνει η ΑΜΚ

Τρ. Πειραιώς: Με ποιούς όρους θα γίνει η ΑΜΚ
 Τον υψηλότερο δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας από όλες τις ελληνικές τράπεζες θα εμφανίζει η Πειραιώς, μετά την ολοκλήρωση της ΑΜΚ, η οποία προγραμματίζεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Η τράπεζα θα κατέχει επίσης την πρώτη θέση όσον αφορά τα μεριδια αγοράς στους βασικούς τομείς εργασιών. Τα στοιχεία αυτά αποτελούν δέλεαρ συμμετοχής διεθνών επενδυτών στην ΑΜΚ και επιτρέπουν στη διοίκηση της τράπεζας να τοποθετήσει ψηλά τον πήχυ. Στόχος γίνεται τώρα η κάλυψη του 12% της ΑΜΚ από ιδιώτες - παλιούς μετόχους και νέους επενδυτές.
Οι όροι της ΑΜΚ έχουν καθορισθεί σε γενικές γραμμές και ανμένεται να ανακοινωθούν  το επόμενο τριήμερο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διοίκηση της Τρ. Πειραιώς και οι σύμβουλοι της στην ΑΜΚ έχουν καταλήξει στους ακόλουθους όρους:
- Reverse split και μετατροπή 10 τωρινών μετοχών σε μία (η οποία με βάση τη σημερινή χρηματιστηριακή τιμή θα έχει τιμή στο ταμπλό περίπου 2,75 ευρώ).
- Εκδοση περίπου 6 νέων μετοχών ανά μία παλιά.
- Τιμή διάθεσης νέων μετοχών 1,25 ευρώ (0,125 ευρώ κατ' αντιστοιχία των τωρινών μετοχών.
Ετσι, ο κατοχος 1.000 τωρινών μετοχών θα έχει 100 μετά το reverse split.  Θα δικαιούται να πάρει περίου 600 νέες, προς 1,25 ευρώ, καταβάλλοντας συνολικά 750 ευρώ. Μετά την ΑΜΚ θα διαθέτει 100+600 = 700 μετοχές.
Υψηλή απόδοση αναμένεται ότι θα αποκομίσουν οι κάτοχοι παλιών μετοχών από τα "δικαιώματα" στην ΑΜΚ.
 Υπολογίζεται ότι η τιμή εκκίνησης του "δικαιώματος" θα διαμορφωθεί περί τα 5,5-6 ευρώ μετά το reverse split (0,55-0,60 ευρώ το "δικαίωμα" από κάθε τωρινή μετοχή)


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: