ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.13

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΟΥ!! ..ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΩΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΠΑΛΝΤΑΔΕΣ"

Δεκάδες συλλήψεις κάθε νύχτα για χρέη στην εφορία


Από πόρτα σε πόρτα η Οικονομική Αστυνομία μαζεύει όσους χρωστάνε. Περίπου 40 άτομα συλλαμβάνονται καθημερινά για χρέη στο Δημόσιο. Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, στις ΔΟΥ, υπάλληλοι από διάφορα τμήματα συντάσσουν πυρετωδώς μηνυτήριες αναφορές οι οποίες διαβιβάζονται στον εισαγγελέα για να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, τα οποία εκτελεί η ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, σε μία ΔΟΥ των νοτίων προαστίων υπολόγισαν ότι συντάσσουν περί τις 80 με 100 μηνυτήριες αναφορές μηνιαίως και γύρω στα 1.000 εντάλματα κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων, καταθέσεων και μισθών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων υπολογίζει ότι πέρυσι εκδόθηκαν σε όλη τη χώρα περίπου 10.670 μηνυτήριες αναφορές και ποινικές διώξεις, ενώ ο αριθμός φέτος ανέρχεται σε περίπου 3.300 αναφορές. Στην Οικονομική Αστυνομία εκκρεμούν 2.489 εντάλματα σε βάρος συγκεκριμένων οφειλετών ενώ κάθε μέρα που περνάει προστίθενται και νέα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τρέχουν και να μη φτάνουν. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν δε πως αν συνεχιστούν αυτοί οι ρυθμοί, ο αριθμός των ενταλμάτων αναμένεται να φτάσει ή και να ξεπεράσει τις 30.000 ή 40.000. Σημειώνεται ότι τα πρόσωπα σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης συλλαμβάνονται και οδηγούνται με χειροπέδες στα κρατητήρια. Έπειτα από διακανονισμό με την Εφορία και αφού πληρώσουν την πρώτη δόση αφήνονται ελεύθεροι, διαφορετικά κρατούνται.
Πηγή: www.paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: