ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.13

Ο Στουρνάρας έχει δίκιο για τα € 500,00! Το θέμα δεν είναι το ποσό, αλλά το πόσο!

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς ή να συγκρατήσει από την παρουσία του Γιάννη Στουρνάρα στον eniko. Ο ΥΠΟΙΚ περιέγραφε μια μαγική εικόνα. Πρωτογενή πλεονάσματα, ξένοι επενδυτές που θέλουν να τον δουν κτλ.

Του Στρατή Μαζίδη

Μόνο που δεν έκλαψε – κι εγώ μαζί του, σνιφ – όταν κάποιος βιομήχανος του είπε βάζοντας το χέρι στην καρδιά:

Γιάννη αν και με τις αποφάσεις που λαμβάνεις εγώ χάνω, σε στηρίζω γιατί είναι σωστές.

Τέτοια λέγε του Στουρνάρα και άντε να δεις προκοπή. Νομίζω πως δάκρυσε όλη η χώρα με την κατάθεση ψυχής του βιομηχάνου.

Και φυσικά ο υπουργός μας είπε πως ξέρει από τα πεθερικά του πως είναι να ζεις με € 500,00. Το θέμα υπουργέ δεν είναι το ποσό, αλλά το πόσο.

Ο κος Στουρνάρας για παράδειγμα ζει με € 500,00 για ένα Σαββατοκύριακο. Άλλος ζει με € 500,00 για ένα ή και δύο μήνες εκεί που έχουν οδηγηθεί οι μισθοί.

Πάντως βλέποντας όλη αυτή την εικόνα, ειλικρινά δεν άντεξα πάνω από 40 λεπτά. Ένας Χατζηνικολάου που νόμιζες πως απευθύνεται σε κάποιον πχ νομπελίστα οικονομολόγο και όχι στον άνθρωπο που διώκει τον ελληνικό λαό.

Το δε κοινό, πολύ λάιτ σε σχέση με άλλες φορές όπως πριν τις περυσινές εκλογικές αναμετρήσεις. Λες και κανένα από τα διάφορα κατοχικά φορολογικά μέτρα που έχουν επιβληθεί αλλά και σχεδιάζονται δεν το ακουμπά.

Βέβαια έκτοτε έχει αλλάξει κάτι.

Η εκπομπή δε μεταδίδεται μόνο διαδικτυακά αλλά και μέσω συγκεκριμένων συμφερόντων τηλεοπτικού σταθμού. Δεν μπορούμε λοιπόν να τα αφήνουμε όλα στην τύχη τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια: