ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.13

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΔΟΥ !! Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥ.



Άνεργοι και εργαζόμενοι στη Λέσβο έδωσαν την απάντησή τους στην απάνθρωπη προσπάθεια κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας συμβασιούχου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Μυτιλήνης
Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ό,τι μόλις μια μέρα πριν, ο υπουργός της συγκυβέρνησης Γιάννης Στουρνάρας, σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωνε «ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κατασχέσεις πρώτης κατοικίας»
Η τοπική κοινωνία αναστατώθηκε αφού έγινε γνωστό ότι η ΔΟΥ Μυτιλήνης προχωρά σε κατάσχεση πρώτης κατοικίας για χρέος 1300 ευρώ που με τις προσαυξήσεις έφτασε στο ποσό των 2268 ευρώ. Η κατοικία και το χρέος ανήκε σε συμβασιούχο υπάλληλο του ΥΠΠΟΑ (σε έργα του ΕΣΠΑ) με τέσσερα παιδιά.
Από την πρώτη στιγμή τόσο η τοπική κοινωνία όσο και φορείς όπως το Εργατικό Κέντρο Λέσβου, το Νομαρχιακό Τμήμα Λέσβου της ΑΔΕΔΥ και πλήθος πρωτοβάθμιων συλλόγων εργαζομένων αντέδρασαν.
Χθες το δημοτικό συμβούλιο Λέσβου ομόφωνα ενέκρινε την κάλυψη από το Δήμο του ποσού οφειλής προκειμένου να αποτρέψει την κατάσχεση, ενώ παράλληλα υιοθέτησε ψήφισμα με το οποίο καταδικάζει την πρακτική της κυβέρνησης για κατασχέσεις πρώτης κατοικίας σε κοινωνικά ευπαθείς και αδύναμες ομάδες πολιτών.


info by http://www.koutipandoras.gr/


 ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: