ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.13

Μας τα "έσουρε" ο Καμμένος, αλλά...




Τι κι αν ο ερωτών εκ μέρους του "Νυστεριού" προειδοποίησε ότι "θα κάμει τον κακό", θέτοντας ερώτηση. Παραλίγο να μην απαντήσει ο κ. Π.Καμμένος, όντας έξαλλος με τον τρόπο που μπήκε η ερώτηση.
Αυτά συνέβησαν στη συνέντευξη τύπου, που έδωσε στις 9/10/2013 στο Αργοστόλι:
"Γιατί υπάρχει "ομερτά" - σιωπή, γύρω από το θέμα του πώς δημιουργείται το χρέος; Γιατί κανένα κόμμα δεν μιλά για το γεγονός ότι με 22,5 δις κυκλοφορούν νόμισμα δεν είναι δυνατόν να εξοφληθούν χρέη ιδιωτών, επιχειρήσεων και κράτους, που υπερβαίνουν τα 600 δις;"
Το "επαχθές" χρέος , το οποίο επικαλούνται σχεδόν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και για το οποίο ζητούν "Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου"  είναι μετρημένο. Είναι περίπου το 97% του χρέους ιδιωτών, επιχειρήσεων και κράτους. Είναι η σχέση κυκλοφορούντος χρήματος ("νομισματική βάση", Μ0) προς το συνολικό χρέος ιδιωτών και κράτους.

Ο κ. Πάνος Καμμένος διαμαρτυρήθηκε επειδή η ερώτηση μας τον αδικεί, αφού αυτά που επικαλεστήκαμε "τα έχει πει".
Επιβεβαίωσε ότι οι αριθμοί που επικαλούμαστε για να λέμε "ΔΕΝ χρωστάμε" είναι σωστοί, κατεβάζοντας, μάλιστα, το κυκλοφορούν νόμισμα που έχει τυπώσει για την Ελλάδα η ΕΚΤ στα 21,3 δις.
Επιβεβαίωσε ότι αυτό είναι το πρόβλημα, αλλά "για να μη χτυπήσουμε σε τοίχο, χρειαζόμαστε συμμαχίες" για την αντιμετώπιση του προβλήματος του κρατικού χρέους και της διαγραφής του. Μίλησε, τέλος, ότι πρέπει να γίνει ανάλογο "κούρεμα" και στα χρέη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Εμείς αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των λόγων μας και παρακάμπτουμε τον θυμό του κ. Π. Καμμένου για τους κακούς τρόπους μας. Εξ άλλου έχουμε δηλώσει ότι είμαστε "η αθλιότητα σε μορφή εντύπου και ιστοσελίδας".
Είμαστε ευχαριστημένοι από την απάντηση του κ. Καμμένου και κρατάμε την ουσία:
- Το χρέος νοικοκυριών, επιχειρήσεων και κράτους είναι αδύνατον να πληρωθεί, όσες θυσίες κι αν γίνουν, αν δεν αλλάξει το γεγονός της δημιουργίας χρήματος από ιδιώτες, τους τραπεζίτες. Το πραγματικό χρέος είναι απειροελάχιστο ποσοστό αυτού που μας ζητάνε. 
- Γνωρίζουμε ότι απαιτούνται διεθνείς συμμαχίες, για την ανατροπή αυτής της άθλιας πλανητικής κατάστασης. Μα, οι συμμαχίες αυτές δεν πρόκειται να δημιουργηθούν, αν η Ελλάδα, οι πολίτες και οι πολιτικοί που σέβονται το λαό  δεν θέσουν ως πρώτη προτεραιότητα την αμφισβήτηση του τρόπου που δημιουργείται το χρέος και το χρήμα. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στην ίδια μοίρα με μας. Είναι οι εν δυνάμει σύμμαχοι μας. Ας ξεκινήσει από την Ελλάδα η αρχή για την ανατροπή της Ολιγαρχικής Αθλιότητας που κυβερνά τον πλαν ήτη, δημιουργώντας χρήμα και χρέος. 
- Δεν είναι δυνατή η οποιαδήποτε ανατροπή της άθλιας διεθνούς κατάστασης, αν αυτή η αμφισβήτηση παραμένει στο περιθώριο της πολιτικής ζωής και ακούγεται (όταν ακούγεται)  αραιά και που. Και ο κ. Α. Τσίπρας μας είχε απαντήσει στην ίδια ερώτηση: "Πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο", αλλά δεν έχουμε δει να το θέτει στο κέντρο της πολιτικής ζωής ή στα διεθνή φόρα που πηγαίνει.
- Όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας και όχι μόνο όσοι έχουν μετατραπεί σε "οφειλέτες" πρέπει να ασκήσουν πίεση, ώστε να μπει σε πρώτη πολιτική προτεραιότητα, η αμφισβήτηση του χρέους και του τρόπου που φτιάχνεται αυτό.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
Το λέμε και θα το λέμε, γνωρίζοντας ότι αυτή είναι η αλήθεια. Και η αλήθεια δημιουργεί δίκιο.
Μόνο που το δίκιο δεν έχει καμία αξία, όταν δεν έχεις τη δύναμη για να το πάρεις. Η οργανωμένη Ενότητα δημιουργεί τη Δύναμη, που χρειάζονται οι πολλοί, για να πάρουν αυτό που δικαιούνται.
Τόσο απλά. Τόσο δύσκολα. Όλα είναι στο χέρι μας. Όλα είναι μια απόφαση, που ο καθένας πρέπει να πάρει, γνωρίζοντας πώς παίζεται το παιχνίδι και τι φταίει.


ΣΗΜ: Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, το κυκλοφορούν νόμισμα τον Αύγουστο του 2013 ήταν 22,482 δις ευρώ. Τα δάνεια προς τον ιδιωτικό τομέα ήταν 221.394 δις ευρώ. Το "χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης" στις 30/6.2013 ήταν 321,3 δις ευρώ. Τα ληξιπρόθεσμα χρέη ιδιωτών προς την εφορία τον Αύγουστο του 2013 ήταν 61,2 δις ευρώ ( όλοι γνωρίζουμε ότι τα ποσά αυτά αυξάνονται, διαρκώς). Σε αυτά να προστεθούν πολλά ακόμα δις χρέη ιδιωτών και επιχειρήσεων προς διάφορες κατευθύνσεις, όπως τα Ταμεία, αλλά και άλλα χρέη του Κράτους.  Με 22,482 δις προσπαθούμε να εξοφλήσουμε χρέη 603,7 και πλέον δις.
Ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου, κ. Γιώργος Βαμβούκας, στις 31 Αυγούστου 2013, ανεβάζει το χρέος σε τεράστια ύψη (467 έως 750 δις) . Το "ρολόι" του Δημόσιου Χρέους δίνει αυτή τη στιγμή  380 δις ευρώ.  Ουδείς γνωρίζει με ακρίβεια το χρέος. Π.χ. στο χρέος της "Κεντρικής Κυβέρνησης" δεν περιλαμβάνονται χρέη ΟΤΑ, ΔΕΚΟ, Ασφαλιστικών Οργανισμών, εγγυήσεις που πιθανά θα καταπέσουν κλπ.  Διαλέγουμε και παίρνουμε.
Ή θα προσευχηθούμε για να επαναλάβει ο Ιησούς το θαύμα του πολλαπλασιασμού των 5 άρτων και 2  ιχθύων ( Ματθαίος (14,13-21), ο Μάρκος (6,30-44), ο Λουκάς (9,10-17) και ο Ιωάννης (6,1-14))  ή θα παλέψουμε για τη διαγραφή του χρέους και την αφαίρεση της δυνατότητας των τραπεζιτών να δημιουργούν χρήμα και χρέος.
Ας μην περιμένουμε τι θα πουν οι αστρολόγοι, όταν μιλούν οι αριθμοί.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.


 http://www.ithacanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: