ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.13

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΥΜΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΑ ΚΝΩΔΑΛΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ


Στουρνάρας: Θα έρθουν νέα μέτρα, δε θα μειωθούν μισθοί-συντάξεις
Ο Γιάννη Στουρνάρα  μίλησε για νέα μέτρα. Στο άκουσμα των νέων μέτρων αντέδρασε ο κ. Κακλαμάνης, ενώ ο κ. Στουρνάρας εξήγησε ότι θα γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές και δε θα γίνουν νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, ενώ δεν θα έρθουν και νέοι φόροι. 
Επίσης, απαντώντας στον κ. Κακλαμάνη είπε "όταν θα φέρουμε τα νέα μέτρα στη Βουλή θα τα ψηφίσετε και εσείς". Εκείνη τη στιγμή ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης απευθυνόμενος στον κ. Στουρνάρα είπε «αυτό είναι είδηση».
Η ένταση όμως ανάμεσα στον κ. Στουρνάνα και τον κ.Κακλαμάνη συνεχίστηκε με τον πρώτο να υποστηρίζει πως όλη η προσπάθεια της μεταπολίτευσης ισούται με την προσπάθεια που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση σε ένα χρόνο. Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την έκρηξη του κ. Κακλαμάνη, ο οποίος είπε στον κ. Στουρνάρα πως δεν μπορεί να απαξιώνει το έργο τόσων κυβερνήσεων.
Ο Στουρνάρας όμως προχώρησε και παρακάτω  λέγοντας “Tο μνημόνιο μας έσωσε” είναι η πρόταση με την οποία θα μπορούσε κανείς να συμπτύξει τα σχόλια του Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, το μνημόνιο «είτε μας αρέσει είτε όχι είναι το μοναδικό κείμενο πολιτικής που «έθεσε συγκεκριμένους στόχους δεσμευτικούς για το σύνολο του ελληνικού κράτους».


Απαντώντας σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Μίμη Ανδρουλάκη για το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, ο ΥΠΟΙΚ παρατήρησε ότι «μια από τις οδυνηρές πραγματικότητες της μεταπολίτευσης ήταν το γεγονός ότι δεν καταρτίστηκαν σοβαρά και μακρόπνοα αναπτυξιακά σχέδια για την οικονομία και το κράτος».

«Εσείς προτείνετε να καταρτίσουμε κάτι προς αντικατάστασή του (του μνημονίου). Εγώ σας λέω ότι αυτό που πρέπει να ετοιμάσουμε, πρέπει να είναι κάτι πολύ πιο μακρόπνοο και υπερβατικό», πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: