ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.13

Επιστολή του γγ. Πολυτέκνων στην Φεβρωνία Πατριανάκου

 



Επιστολή κ.Γκουντελάκη Παναγιώτη



 


 Γεν.Γραμματέα Συλλ.Πολυτ.Λάρισας

Προς: κ.Φεβρωνία Πατριανάκου

Βουλευτή Ν.Δ

Αξιότιμη κυρία,

Μόλις διάβασα την ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό των Οικονομικών με την οποία ζητάτε: ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.

Κατ’αρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το καθυστερημένο ενδιαφέρον σας που αφορά την παραπάνω ερώτηση σας προς τον ΥΠΟΙΚ.Αλλά πιστεύω ότι είναι εις ώτα μη ακουόντων.

Αφού ψηφίσατε την κατάργηση της τιμητικής ισόβιας σύνταξης των 102€, το επίδομα των 2.000€ για τη γέννηση του 3ου και πλέον τέκνου, την κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων, μετέπειτα τη φορολόγηση αυτών, τώρα έρχεστε και ζητάτε όχι στην εισφορά αλληλεγγύης των πολυτεκνικών επιδομάτων!…

Επειδή είμαι εκλεγμένος στο Γεν.Συμβούλιο της ΑΣΠΕ, αλλά και ως Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας (με την ιδιότητα του Γεν.Γραμματέα) ήμασταν από τους πρώτους που αντιδράσαμε τότε στο άκουσμα της φορολόγησης των πολυτεκνικών επιδομάτων με αποτέλεσμα να αυξάνεται το συνολικό ετήσιο εισόδημα (με την προσθήκη του παραπάνω επιδόματος) και το αποτέλεσμα:

  • Και παραπάνω εισφορά αλληλεγγύης να πληρώνουμε

  • Και να χάσουν χιλιάδες οικογένειες πολυτέκνων μέρος του επιδόματος

ΩΡΑΙΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ΦΩΣΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ.

Θαυμάστε αντιδημογραφική-αντιοικογενειακή πολιτική.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Το συνολικό ετήσιο οικογ.εισόδημα της οικογένειας μου ήταν για το 2012 37.100€ και με το επίδομα που παίρναμε από τον ΟΓΑ (2.600€) για τα 5 παιδιά που μας χάρισε ο Θεός φθάσαμε στα 37.100€+2.600€=39.700€.Με τη χορήγηση των νέων επιδομάτων (ενιαίου επιδ.στήριξης και πολυτεκνικού) και μέχρι του ποσού των 39.000€ θα παίρναμε από τον ΟΓΑ 3.300€ ετησίως για τα 5 παιδιά. Αυξήθηκε όμως το εισόδημα μας με την προσθήκη του ποσού των 2.600€ και έτσι για φέτος θα πάρουμε ΜΟΝΟ το πολυτεκνικό επίδομα 500χ5=2.500€ και δυστυχώς χάσαμε το ποσό των 800€ που αντιστοιχούσε στο ενιαίο επίδ. στήριξης τέκνων……. ΕΛΕΩ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ (αυτά είναι τα ποσά και όχι αυτά που ακούω που λέτε στη Βουλή και έφριξα: http://www.youtube.com/watch?v=AAfyxTo7IhU&feature=youtu.be ).

ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΕΞΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.Και έρχεστε τώρα και ζητάτε την εξαίρεση των επιδομάτων από το φόρο αλληλεγγύης.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ……ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΑΤΕ!!

Αναγνωρίζετε το δίκαιο του αιτήματος μας (έστω και καθυστερημένα) ή οι τύψεις από τα ανάλγητα μέτρα που πήρατε εναντίον της οικογένειας αλλά προ πάντων των πολυτέκνων σας έχουν επηρεάσει;

Γιατί τα ψηφίσατε; Γιατί δεν βγαίνετε να το πείτε ότι εξαπατηθήκατε και να ζητήσετε να επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση τα πολυτεκνικά επιδόματα.. αφού και εξοικονόμηση κονδυλίων θα γίνει!!!

(http://www.aspe.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2561&Itemid=2 Μήπως δεν ξέρει τι λέει η ΑΣΠΕ;)

Δείτε τι έκανε και ο συνάδελφος σας Βουλευτής της Ν.Δ Ν.Λάρισας κ.Κέλλας Χρήστος που ψήφισε την κατάργηση της τιμητικής ισόβιας σύνταξης της πολύτεκνης μητέρας και μετά ζητούσε ………την επαναφορά της!!!

ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ…..

http://syllogospolyteknonlarisas.blogspot.gr/2013/02/blog-post_25.html

http://www.aspe.gr/images/stories/Diafora/%CE%99%CE%A3%CE%9F%CE%92%CE%99%CE%91%2520%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%97.pdf

επίσης δείτε και το παρακάτω θέμα για το οποίο έχουμε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ….

http://www.aspe.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2548&Itemid=2

Σχόλιο: απ’ότι γνωρίζω η εισφορά αλληλεγγύης θεσπίσθηκε υπέρ ανέργων. Απαντήστε μου: Εγώ κάνω κοινωνική πολιτική ή το κράτος; Και μέχρι πότε θα την πληρώνουμε αφού τελευταία όλοι πανηγυρίζετε ότι έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα (έστω και οριακό;)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ….

▶ ΝΔ για πολύτεκνους: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα… – YouTube

Ευχαριστώ πολύ που μου δόθηκε ο χρόνος να αλληλογραφήσω μαζί σας αλλά χρειάζεται πιο τόλμη από όλου σας για να συμπαρασταθείτε στην πολύτεκνη οικογένεια η οποία πρέπει να αποτελεί επιθυμητό πρόσωπο στην δοκιμαζόμενη Ελλάδα μας όταν οι γεννήσεις απειλούν πλέον και το ψυχολογικό φράγμα των 100.000 ετησίως (εκ των οποίων 85.000 μόνο Ελληνοπαίδων)!!!

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΑΡΑΓΕ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟ;

 

 

 

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: