ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.13

Με sorry προσπαθούν να σώσουν το succees story

Παρέμβαση-απάντηση της Κομισιόν: Ηταν έγγραφο εργασίας. ΔΝΤ: Μας το έστειλαν για το μεσοπρόθεσμο

Με sorry προσπαθούν να σώσουν το succees story
Να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα προσπαθεί με ανακοίνωση του επιτρόπου φορολογίας η Κομισιόν μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση εγγράφου που συστήνει στην ελληνική κυβέρνηση αυξήσεις φόρων. Μετά από πολιτικές παρεμβάσεις -στα όρια διαβήματος- η εκπρόσωπος του επιτρόπου αρμόδιου για τη Αλγκίρντας Σεμέτα, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να υποβαθμίσει το θέμα.
Σε δηλώσεις της επισημαίνει ότι πρόκειται για παρανόηση καθώς τα όσα δημοσιεύθηκαν είναι το περιεχόμενο εγγράφου εργασίας.
Αξιόπιστες πηγές του ΔΝΤ αναφέρουν πάντως ότι και το Ταμείο έχει λάβει επισήμως γνώση του εγγράφου στα πλαίσια της συζήτησης για την αναπροσαρμογή του μεσοπρόθεσμου.
Η παρέμβαση της Κομισιόν προκλήθηκε μετά από έντονες αντιδράσεις από την ελληνική κυβέρνηση η οποία βρέθηκε χθες εν μέσω διασταυρούμενων πυρών από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, το ΔΝΤ και το έγγραφο εργασίας της Κομισιόν.
Μετά την πρωινή σύσκεψη στο Μαξίμου η κυβέρνηση επιμένει στο success story και προσπαθεί να περιορίσει τη ζημιά στη κύρος και την αξιοπιστία της με επικοινωνιακούς χειρισμούς και δημόσιες παρεμβάσεις.
Παρ' όλα αυτά η αίσθηση που έχουν πλέον οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού είναι ότι η ήχος από τις εκθέσεις θα δυναμώσει τις επόμενες ημέρες και τα προβλήματα θα οξυνθούν πριν αντιμετωπισθούν.
Στο μαξίμου αναμένουν νέο κύμα αρνητικής δημοσιότητας στις εφημερίδες του Σαββατοκύριακου και αναζητούν τρόπους για την άμβλυνση των εντυπώσεων και τον περιορισμό της ζημιάς.
Σε αυτό το πλαίσιο μελετάται η συντονισμένη διαρροή στοιχείων για τον τουρισμό και τις επενδύσεις καθώς και για τα έργα fast truck.
Η απάντηση της Κομισιόν
Αναφερόμενη ειδικότερα στο περιεχόμενο του συγκεκριμένου εγγράφου, η Έμερ Τρέινορ τόνισε ότι υπήρξε παρεξήγηση στην Ελλάδα για το αντικείμενο και τους στόχους της έκθεσης. Μάλιστα, η εκπρόσωπος του επιτρόπου αποσαφήνισε ότι, για τις χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα, οι φορολογικές πολιτικές περιγράφονται ήδη λεπτομερώς στα Μνημόνια που έχουν συνάψει, ενώ για τις υπόλοιπες χώρες οι συστάσεις για φορολογικά ζητήματα καθορίζονται στο πλαίσιο των εξειδικευμένων οικονομικών συστάσεων που υιοθετεί η Επιτροπή κάθε Άνοιξη.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, η έκθεση για τη Φορολογική Μεταρρύθμιση είναι ένα έγγραφο εργασίας της Επιτροπής και ένα από τα πολλά στοιχεία που περιλαμβάνονται στη διαδικασία του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου.
Στόχος του εγγράφου είναι η οριζόντια καταγραφή και παρουσίαση των μεταρρυθμίσεων που έχουν αναλάβει τα κράτη- μέλη στα φορολογικά τους συστήματα τον τελευταίο χρόνο και να εξετάσει τις συνολικές τάσεις εντός της ΕΕ, είπε η Έμερ Τρέινορ.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: