ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.13

Ανοιχτός πόλεμος Βαξεβάνη – Αναστασιάδη με φόντο το αυριανό HotDoc


Ο πόλεμος που ξεκίνησε στην προηγούμενη έκδοση του περιοδικού και την απάντηση του εκδότη στο πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος φαίνεται ότι παίρνει ραγδαία τροπή. Πριν από λίγο δόθηκε στην δημοσιότητα το πρωτοσέλιδο του HC που κυκλοφορεί αύριο και όπως βλέπετε προαναγγέλει αποκαλύψεις κατά του Θέμου Αναστασιάδη. Ο εκδότης από την πλευρά του φαίνεται πως περνά στην αντεπίθεση προσπαθώντας να ανακόψει την έκδοση του περιοδικού με ασφαλιστικά μέτρα (σύμφωνα με το Κουτί της Πανδώρας). Ο Βαξεβάνης μιλά για απόπειρα φίμωσης και η νύχτα αναμένεται μακρά. Όπως πρέπει να θεωρείται σίγουρη η απάνηση του ΠΘ την Κυριακή.



Μπορεί να πτωχεύσουμε, όμως σ’αυτή την χώρα δεν πρόκειται να πληξουμε.

 

 

 

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: