ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.13

(VIDEO) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: " ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

 Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΓΗΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ "ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ,

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Χ.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: