ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.13

Ο Σ. Φυντανίδης μιλά για την επίθεση στο Ν. Ηράκλειο

 Στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» με τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο μίλησε ο Σεραφείμ Φυντανίδης, πρόεδρος της «Ε TV», εκτιμώντας ότι η δολοφονική επίθεση της περασμένης Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο δεν αποτελεί σχέδιο κάποιας συνομωσίας.

«Δεν πιστεύω στη συνομωσιολογία. Πιστεύω ότι είναι ακραίοι αριστεροί που προσπάθησαν να τιμωρήσουν νεοναζιστές», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Φυντανίδης σχολίασε μεταξύ άλλων και το ζήτημα της ανόδου των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα της εκπομπής:
<
 
ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ:
 
 
Ο πανταχού παρών Σεραφείμ Φυντανίδης, πρόεδρος του Ε Channel, πρώην 902
 
 
Σεραφείμ Φυντανίδης
 
 
Ο Σεραφείμ Φυντανίδης του Δημητρίου, είναι Έλληνας δημοσιογράφος και παλαιότερα διευθυντής σύνταξης εφημερίδων.
Γεννήθηκε στην Αθήνα στο Περιστέρι τον Μάρτιο του 1937. Το 1960 έλαβε πτυχίο της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Αρχικά εργάστηκε στην εφημερίδα Έθνος ως συντάκτης την περίοδο 1957 - 1968. Στην περίοδο της Χούντας από το 1968 μέχρι το 1974 εργάστηκε στη Απογευματινή στην αρχή ως υπεύθυνος ύλης και αργότερα ως αρχισυντάκτης. Από το 1974 μέχρι τον Ιούνιο του 1976 υπήρξε διευθυντής σύνταξης στην Ακρόπολη. Από τον Ιούνιο του 1976 μέχρι τις 27 Απριλίου 2007, ήταν διευθυντής της απογευματινής Ελευθεροτυπίας. Από την τελευταία του θέση παραιτήθηκε, κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, λόγω άρνησής του για περικοπή μισθού του.
Σήμερα είναι συνεργάτης της κρατικής τηλεόρασης και παρουσιαστής εκπομπής. Τελευταία το όνομά του ενεπλάκη σε πίνακα με τους πλέον υπεραμειβόμενους δημοσιογράφους. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και ομιλεί επίσης αγγλικά.
Είναι παντρεμένος και είναι μόνιμος κάτοικος Παλαιού Ψυχικού. Διατηρεί εξοχική κατοικία στη Τήνο που επισκέπτεται συχνά.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: