ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.7.08

Ο "ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ" ΔΙΚΑΖΕΙ ...ΤΟΝ "ΑΙΡΕΤΟ"


ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΓΙΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΣΤΙΣ 03/07/2008
ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ: «Είναι βέβαιο ότι η Δικαιοσύνη δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί χώρο επίλυσης πολιτικών ζητημάτων ούτε ασφαλώς πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων. Πιστεύω ότι με τη διαπίστωση αυτή μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι τη συμφωνία μας αυτή να την εφαρμόσουμε και στην πράξη.
Άλλωστε, ο συνταγματικός νομοθέτης για το λόγο αυτό έχει προβλέψει ώστε η Βουλή να διαθέτει τους δικούς της αυτοτελείς και αυτοδύναμους μηχανισμούς πολιτικού ελέγχου, αλλά ακόμα και άσκησης ποινικής δίωξης και ανάκρισης για κάθε ποινική υπόθεση που αφορά σε πολιτικά πρόσωπα»

Την Πέμπτη (σήμερα) εκδικάζεται ενώπιον του επταμελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου, η πειθαρχική αγωγή που άσκησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου σε βάρος του Σωτήρη Μπάγια για τις κριτικές απόψεις που εξέφρασε πάνω σε θέματα λειτουργία της Δικαιοσύνης.
Η πειθαρχική δίωξη για «προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης» ασκήθηκε εναντίον του με παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά

ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" "ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΙΘΗΝΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ.
ΤΟ ΝΕΟ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ" ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ "ΕΚΤΑΚΤΗ" ΠΥΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΗ.
ΤΑ "ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ" "ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ "ΑΝΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: