ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.08

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ .......


Φωτιά έχει ξεσπάσει αυτή την στιγμή στις Καβουρότρυπες στη Σιθωνία . Πέραν της πυρκαγιάς ως είδηση παραθέτουμε μια καταγγελτική αναρτηση σχολίου αναγνώστη μας η οποία και θα διερευνηθεί............


"ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΒΟΥΡΟΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ.ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΒΟΥΡΟΤΡΥΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗ ΤΣΟΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 32 ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΟΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΥΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΩΝ 2 ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΞΕΡΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ? "

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ -ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ 'ΤΟ ΔΑΣΟΣ ' -ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.