ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.7.08

Η SIEMENS ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΚΑΙ

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών

ΘΕΜΑ: «Ενώ η Κυβερνητική εκστρατεία συγκάλυψης των αποδεκτών των τεράστιων «μιζών» των Μαύρων Ταμείων της Siemens μετά το 2004 καλά κρατεί, Η SIEMENS ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ» ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΨΟΥΣ 40.000.000 ΕΥΡΩ! Περιέργως στο δικτυακό τόπο της ΚτΠ δεν αναφέρονται πουθενά άλλα έργα μαμούθ, όπως το taxisnet, που επιχειρήθηκε να ανατεθεί στην εταιρεία των «μαύρων ταμείων» παρά την υπερκοστολογημένη προσφορά της καθώς και το έργο της ψηφιοποίησης των αρχαιολογικών χώρων του Υπουργείο Πολιτισμού, από μια ψευδόμενη Κυβέρνηση που «δεσμεύθηκε» για ανάρτηση στο διαδίκτυο όλων των αναθέσεων προμηθειών δημοσίου υποκλέπτοντας την πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, την οποία βέβαια εκακοποίησε προσπαθώντας να εξαπατήσει τους Έλληνες Πολίτες!»

Σύμφωνα με τον επίσημο δικτυακό τόπο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας», η εταιρεία Siemens εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια ως ανάδοχος 11 έργων και υποέργων του Προγράμματος αυτού, συνολικού κόστους περίπου 40.000.000 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από κοινοτικά κονδύλια με αντίστοιχη εθνική συμμετοχή.

Έντονο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός, ότι άλλα έργα μαμούθ, όπως αυτό που αποκαλύφθηκε από πρόσφατα στον τύπο σχετικά με το taxisnet ή τα έργα ψηφιοποίησης σχετικά με αρχαιολογικούς χώρους, δεν εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, παρά τις «δήθεν δεσμεύσεις» της Κυβέρνησης Καραμανλή ότι όλες οι προμήθειες και αναθέσεις έργων θα αναρτώνται στο διαδίκτυο θέλοντας όμως με ψεύτικο και υποκριτικό τρόπο να υποκλέψει την πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ την οποία στην πράξη όπως αποδεικνύεται δεν εφάρμοσε! Ιδίως σχετικά με την προκλητική υπερκοστολόγηση της προμήθειας σχετικά με το taxisnet, είναι η δεύτερη φορά που αποκαλύπτεται ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή δια του γνωστού για τις αδιαφανείς μεθοδεύσεις Υπουργού Οικονομίας που συμμετέχει σχεδόν σε όλα τα κόλπα προσπαθούσε αντιθεσμικά και εκτός διαδικασίας να επιβάλλει την Siemens ως ανάδοχο παρά την προκλητικά ασύμφορη οικονομική προσφορά της, αφού είναι νωπές ακόμα οι καταγγελίες για την ίδια ύποπτη μεθόδευση στην απόρρητη διαδικασία την οποία στην πράξη όπως αποδεικνύεται δεν εφάρμοσε προμήθειας κοριών για την ΕΥΠ.

Αξιοσημείωτο και ανεξήγητο επίσης είναι το γεγονός ότι στον ίδιο δικτυακό τόπο σε άλλα έργα πληροφοριακών συστημάτων κόστους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ εμφανίζονται ως ανάδοχοι, όχι οι εταιρείες στις οποίες κατέληξαν τα χρήματα, αλλά… φορείς των Υπουργείων για τα οποία γίνεται το έργο!!!

Τον μεγαλύτερο όμως προβληματισμό τον προκαλεί το γεγονός, ότι ενώ η πολιτική ζωή του τόπου ταλανίζεται από το σκάνδαλο των «μαύρων Ταμείων» και την συστηματική και προκλητική Κυβερνητική εκστρατεία συγκάλυψης των πραγματικών αποδεκτών του μαύρου πολιτικού χρήματος, ιδίως της περιόδου μετά το 2004 και ενώ όπως φαίνεται ότι τα τελευταία 4 χρόνια γίνονται αλλεπάλληλες φανερές και κρυφές αναθέσεις στην συγκεκριμένη εταιρεία, το σύνολο των στελεχών της Κυβέρνησης Καραμανλή εμφανίζεται, δίνοντας ρεσιτάλ υποκρισίας, να μην έχει συναντήσει ποτέ το όνομα Siemens στον τομέα ευθύνης του!

Ο παρακάτω πίνακας έργων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Κοινωνίας της Πληροφορίας είναι ενδεικτικός του όγκου των αναθέσεων προς τη Siemens από ένα και μόνο φορέα που εποπτεύει η Κυβέρνηση Καραμανλή:

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΡΙΔΩΝ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΠΕ Τ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΠΕ ΤΟΥ Γ ΠΕ.Σ.Υ.Π. ΑΤΤΙΚΗΣ / 2

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΠΕ ΤΟΥ Γ ΠΕ.Σ.Υ.Π. ΑΤΤΙΚΗΣ / 3

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΕ.Σ.Υ.Π. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Πε.Σ.ΥΠ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

Υλοποίηση Ολοκληρωμένου Πληροφορικού Συστήματος Υγείας του Α΄

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

ΔΗΕπειδή, τα πολλά εκατομμύρια ευρώ που, σύμφωνα με τις Γερμανικές καταθέσεις, διατέθηκαν ως μαύρο πολιτικό χρήμα από τη Siemens προς τη χώρα μας, φυσικά και δεν εξαντλούνται σε πολυτελή ταξίδια ιπτάμενων Υπουργών

Επειδή, όμως, για να βρεθεί που πήγε το μαύρο πολιτικό χρήμα, χρειάζεται ανεξάρτητη δικαστική διερεύνηση και ισχυρή πολιτική βούληση για διαφάνεια και απόδοση ευθυνών, δύο στοιχεία για την εξάλειψη των οποίων εργάζεται συστηματικά και αντιθεσμικά η Κυβέρνηση Καρμανλή.

Και επειδή, επιτέλους, δεν μπορεί το μόνο πια εμπόδιο στην επανάκτηση της αξιοπιστίας της πολιτικής να είναι η ίδια η πρωταθλήτρια στη διαφθορά, την συγκάλυψη και τις θεσμικές και πολιτικές εκτροπές Κυβέρνηση Καραμανλή.

ΖΗΤΟΥΜΕ:

Να κατατεθούν στη Βουλή το σύνολο των φακέλων ΟΛΩΝ (και όχι μόνο αυτών που εμφανίζονται κατά την αναζήτηση στον αντίστοιχο δικτυακό τόπο, από τον οποίο απουσιάζει λ.χ. η παχυλή ανάθεση έργου για το taxisnet) των έργων που έχουν ανατεθεί στη Siemens, σε θυγατρικές της ή σε κοινοπραξίες που αυτή συμμετέχει από την Κοινωνία της Πληροφορίες, καθώς και όλα τα σχετικά έγγραφα για τις αναθέσεις αυτές.

            Οι ερωτώντες Βουλευτές

Μιχάλης Καρχιμάκης

Γρηγόρης Νιώτης

Θεοδώρα Τζάγκρη

Γιώργος Ντόλιος

Θάνος Μωραίτης

Χρήστος Αηδόνης

Μάρκος Μπόλαρης

Γιώργος Πεταλωτής

Μιχάλης Τιμοσίδης

Γιάννης Δριβελέγκας

Χρύσα Αράπογλου

Γιάννης Αμοιρίδης

Χρήστος Χάιδος

Αλέξανδρος Αθανασιάδης

Τάσος Σιδηρόπουλος

Δημήτρης Τσιρώνης

Βαγγέλης Παπαχρήστος

Μιχάλης Παντούλας

Δημήτρης Βαρβαρήγος

Παναγιώτης Ρήγας

Γιώργος Νικητιάδης

Γιάννης Διαμαντίδης

Νίκος Ζωίδης

Γιάννης Σκουλάς

Βασίλης Κεγκέρογλου

Μανώλης Στρατάκης

Ηλίας Λαμπίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: