ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.7.08

ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ....ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΝΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ


Μετά την πρόσφατη άσκηση ποινικής δίωξης (η οποία εκκρεμούσε από την εποχή Ζαχόπουλου) σε Κοντομηνά (ΑLPHA) παρατηρούμε ότι τα καναλοεκδοτικά .....είναι λίγο πολύ μπλεγμένα με εκκρεμότητες στη δικαιοσύνη ........

Ο Κυριακού είναι σε εκκρεμότητα η υπόθεση του μια και πήρε αναβολή από την δικαιοσύνη ,.....ο Μπόμπολας είναι σε μια περίεργη κατάσταση....... η οποία είναι ανάλογη της κατάστασης Θέμου Αναστασιάδη αφού πλέον οι δυο τους .....έχουν "αδερφικές σχέσεις" όσο για την κυρία Αγγελοπούλου... και αυτή είναι σε ένα δικαστικό θρίλερ λόγο των διεκδικήσεων του κ. Κώστα Αγγελόπουλου.


Όμως Δικαιοσύνη - Κυβέρνηση - Καναλάρχες - Εκδότες είναι έτσι και αλλιώς διαπλεκόμενοι με κοινό συμφέρον την εξουσία. Η εξελίξεις θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αφού το δουν και λαβείν είναι στο πρόγραμμα .......!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑΓΕ ,ΚΑΙΤΕ ,ΣΚΑΣΤΕ,ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΗΦΟΡΝΙΑ, ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΑΙ ΘΕΑΜΑ.

Unknown είπε...

ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΥΠΝΗΣΗ!!!! ΛΕΩ ΕΓΩ!