ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.08

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ "ΑΝΕΣΗΣ" ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ..... ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ

O Xριστοφοράκος κατέθεσε υπόμνημα στον Εισαγγελέα στο οποίο αναφέρει ότι ουδέποτε ασχολήθηκε με τις συμβάσεις του ΟΣΕ και του C4I .....μάλιστα αναφέρει "είχα σαφή εντολή να μην αναμειχθώ σε αυτές τις συμβάσεις".

Η siemens Γερμανίας όμως ανατρέπει τους ισχυρισμούς Χριστοφοράκου αναφέροντας ότι έδωσαν 10.000.000 € στον Κο Χριστοφοράκο τα οποία δόθηκαν από τον ίδιον, -ως αναφέρουν τα παραστατικά τους,- στο Υ.ΕΘ.Α. καθώς και στο Υπουργείο Αθλητισμού για την επίτευξη της σύμβασης C4I. Για το ίδιο θέμα οι κύριου Λέτσας και Καλδής δηλώνουν ότι "είχαν ιδρυθεί εταιρείες οι οποίες δια μέσω αυτών κινούνταν τα μαύρα χρήματα ούτως ώστε να καταλήξουν στα χέρια Χριστοφοράκου για να δοθούν από εκεί ως μίζες"

Κατόπιν του υπομνήματος Χριστοφοράκου και σε συνδυασμό με τις αποδείξεις από την Γερμανία οι οποίες είναι κόλαφος για αυτόν αλλά και τις καταθέσεις των εμπλεκομένων οι οποίες θέτουν τον κύριο Χριστοφοράκο ως ιθύνων νου, δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η άνεση Χριστοφοράκου "κρύβει άσσους στο μανίκι του" δεδομένου ότι και η γραμματέας του Χριστοφοράκουκυρία Τσακάλου είχε μιλήσει για "κρυφό" αρχείο που διατηρούσε και για το οποίο πήρε εντολή από τον Χριστοφοράκο να καταστραφεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: