ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.7.08

ΟΙ "ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΙ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΒΝΗΣΗΣ

Ο Ηγεμόνας..... " καταλληλότερος" πρωθυπουργός μας..... όταν ανέλαβε τα ηνία της χώρας με την εντολή του Ελληνικού λαού διακήρυττε με παρρησία την " νέα διακυβέρνηση" της χώρας και τέθηκε σημαιοφόρος της......

Η νίκη του το 2004 δεν οφειλόταν σε κάποια διαφορετική πρόταση που είχε καταθέσει αλλά ούτε και σε κάποιο ριζοσπαστικό πρόγραμμα αλλαγής του τόπου. Πάνω - κάτω τις ίδιες προτεραιότητες με το ΠΑΣΟΚ είχε. Απλά η νίκη της ΝΔ ήρθε επειδή η διαφθορά στο δημόσιο βίο είχε κάνει το κόσμο να αναζητά την αλλαγή.

Σήμερα ο "Σημαιοφόρος" της νέας Διακυβέρνησης εθελοτυφλεί; ....... ή η "αλαζονεία"... που κατακεραύνωνε τότε από την θέση της αντιπολίτευσης ......είναι το μεταδοτικό νόσημα του κάθε "νεανίσκου" Ηγέτη; ......που δεν αντέχει στον πειρασμό... να αποβάλλει την δύναμη που του δίνει η εξουσία;;;

Δεν θα μπορούσε όμως να είναι κάτι άλλο εκτός από αυτό,.. όταν όλο το "στήσιμο συμπεριφοράς των κυβερνώντων με τις δηλώσεις τους από την θέση εξουσίας που έχουν, μόνο προσβολή της νοημοσύνης τον πολιτών αυτής της χώρας μπορεί να είναι.

  • Μας θεωρούν.... -πλέον κατάμουτρα μας το λένε-..... ΚΟΡΟΪΔΑ και ευκολόπιστους.

    Θέλουν να μας πείσουν ότι τώρα ανακάλυψαν την πυρίτιδα (υπόθεση siemens) όταν πλέον από δύο χρόνια βοούσε η Ευρώπη από τα σκάνδαλα της εν λόγω εταιρίας


  • Δωροδοκίες και χρηματισμοί ήταν σε ημερησία διάταξη από τα ΜΜΕ πάνω από δύο μήνες...αλλά η κυβέρνηση δεν άκουγε....


  • Ο αναβρασμός του κόσμου ..πόσο καιρό τώρα ζητούσε και ζητά μια σοβαρή αντίδραση της κυβέρνησης ...αλλά αυτή κρύβεται πίσω από την (εντεταλμένη) προανάκριση


  • Η SIEMENS μια εταιρία που έκανε μια χώρα ρεζίλι διεθνώς με το να εξακολουθεί και μετά τις αποκαλύψεις μιζών να ....αρμέγει το Ελληνικό κράτος και η κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα..


  • Και ξαφνικά το ΚΡΑΤΟΣ ....ανακοινώνει φορολογικούς ελέγχους για την siemens .......λες και οι μίζες έχουν τιμολογιακά παραστατικά ....τι πικρόχολη ....αντίδραση για τα μάτια του κόσμου!!!! Αυτό και αν ειναι για γελια!!! Μετά δύο χρόνια θα αναζητηθούν στοιχεία για φοροδιαφυγή, λες και η μίζες που αποτελούν ενοχοποιητικά στοιχεία θα κρατιούνται σε ράφια. Ασφαλώς και αυτή η κίνηση Καραμανλή που σαν χαρακτηριστικό της είναι το κακοτέχνημα, αναγάγει συμπερασματικά την επιζητούμενη παράταση και τον αντιπερισπασμό προς αποφυγή της δύσκολης θέσης που έχει περιπέσει η Κυβέρνηση.


ΟΜΩΣ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: