ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.08

C4I........."Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ"


Ο κύριος Πεζάς ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος της εταιρείας Raytheon ,που τελικώς έχασε από την Siemens/Saic το έργο ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 για το σύστημα ασφαλείας C4I σε συνέντευξη του στον Τάσο Τέλογλου παραδέχεται χωρίς περιστροφές ότι «όταν διεκδικείς συμβόλαια σε μία χώρα όπως η Ελλάδα «αγοράζεις ανθρώπους».

Ο κ. Πέζας έχει καταθέσει στο Εισαγγελέα Αθανασίου ότι η κοινοπραξία Siemens/ Saic (σ.σ.: αυτή που κέρδισε το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων 2004) είχε καλύτερη πρόσβαση στο σύστημα εξουσίας της τότε κυβέρνησης και εξαιτίας της πρόσβασης που διέθετε ο αντιπρόσωπός της κ. Γιώργος Τρεπεκλής στο υπουργείο Εξωτερικών (σ.σ.: ο κ. Τρεπεκλής ήταν φίλος του τότε υπουργού Εξωτερικών κ. Γιώργου Παπανδρέου);

Επίσης αναφέρει ότι ό εν λόγο διαγωνισμός πέρασε μέσα από τα κανάλια της Αμερικάνικης Πρεσβείας λόγο εμπλοκής ενδιάμεσων εταιριών Αμερικανικών συμφερόντων αναφέροντας χαρακτηριστικά τον ρόλο του τότε πρεσβευτή των ΗΠΑ Τόμας Μίλερ.

«Επίσημα» λέει ο κ. Πεζάς «ο πρέσβης Μίλερ έλεγε ότι δεν εμπλέκεται στο έργο και ότι δεν θα υποστήριζε μία από τις δύο αμερικανικές εταιρείες. Όμως είχαμε πληροφορίες από υπαλλήλους της πρεσβείας ότι στην πραγματικότητα ίσως να μην ήταν και τόσο αμερόληπτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: