ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.7.08

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΡΑ ΡΟΒΛΙΑ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Ο κ Ρόβλιας κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Δικαιοσύνης

«ότι ελέγχει μέσω μιας μικρής ομάδας δικαστικών λειτουργών το χώρο της δικαιοσύνης και κυρίως τις κρίσιμες υποθέσεις που την αφορούν, όπως υποκλοπές, απαγωγές ομόλογα, Ζαχόπουλος και Siemens».
«Όλα όσα σας αφορούν μπήκαν στο αρχείο. Εσείς προσωπικά κατευθύνετε τις δικαστικές έρευνες κύριε υπουργέ», τόνισε ο κ Ρόβλιας.
Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι, «ο υπουργός Δικαιοσύνης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η υπόθεση της «Siemens» αφορά το ΠΑΣΟΚ και «συμπτωματικά» και ο κ. Αθανασίου κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα ακολουθώντας τις υποδείξεις του, ενώ παράλληλα έδωσε συγχωροχάρτι στα κυβερνητικά και υπουργικά στελέχη σε σχέση με την υπόθεση Ζαχόπουλου».
Ο κ.Ρόβλιας χαρακτήρισε επίσης απαράδεκτη την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης για κατάργηση του αυτοδιοίκητου των δικαστηρίων.


Ανταπαντώντας, ο κ Χατζηγάκης έκανε λόγο για ''διάλογο κωφών'' και περι του αυτοδιοίκητου επικαλέστηκε.... "σκέψεις που στηρίζονται σε σειρά εγγράφων σημαντικών ανθρώπων, όπως ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Κάππος και ο εξαίρετος εισαγγελέας κ. Φλωρίδης που τονίζουν ότι το αυτοδιοίκητο εκθέτει σε κίνδυνο δημιουργίας πελατειακών σχέσεων και διαταράσσει σημαντικά την εύρυθμη λειτουργία της δικαιοσύνης καλλιεργώντας κλίμα ομαδοποιήσεων, πολιτικαντισμού και πελατειακών σχέσεων'',και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας λόγω έλλειψης επιχειρημάτων. «Από τη στιγμή που ανέλαβα υπουργός ακούω το ίδιο τροπάριο για τα ομόλογα, το Ζαχόπουλο. τη Siemens. Τα ομόλογα πήραν το δρόμο τους. Όχι μόνο δεν κουκουλώθηκαν αλλά πήγε φυλακή άνθρωπος, άλλοι είναι έξω με προσωρινή απόλυση, έχουν προχωρήσει πολύ και θα προχωρήσουν ακόμα περισσότερο. Μην κάνετε λοιπόν λαϊκισμό, γιατί αυτό κάνετε. Έχετε δικαίωμα να κάνετε κριτική αλλά με επιχειρήματα» κατέληξε ο κ Χατζηγάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: