ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.08

ΡΩΣΟΣ BLOGGER ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ


ΑΠΟ : ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ


Στη φυλακή Ρώσος blogger που κατηγόρησε την αστυνομία

Ρώσος άντρας ο οποίος περιέγραψε στο blog του τους αστυνομικούς στο τοπικό τμήμα ως «καθάρματα», οδηγήθηκε στις φυλακές με την κατηγορία του εξτρεμισμού. Το συμβάν έχει προκαλέσει την αγανάκτηση εκατοντάδων blogger που υπερασπίζονται την ελευθερία της έκφρασης.
Ο 28χρονος Savva Terentiev, μουσικός από την Syktyvkar, 1,515 χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα, έγραψε σε ένα blog πέρυσι ότι πρέπει να υπάρξει «ξεκαθάρισμα στη δύναμη της αστυνομίας και θα υπάρξει μόνο αν καίγονται δύο φορές τη μέρα αστυνομικοί στο κέντρο της πλατείας».

Ο blogger καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης ενός έτους σύμφωνα με τα Ρώσικα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Σύμφωνα με διαδηλωτές υπέρ της ελευθερίας του λόγου, το συμβάν μπορεί να προκαλέσει «κακό προηγούμενο» σε κάθε διένεξη της πολιτείας με blogger.

Οι περισσότεροι Ρώσοι ενημερώνονται από τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες που ελέγχονται από το κράτος ή από επιχειρηματίες που έχουν άμεση σχέση με το Κρεμλίνο και οι περισσότερες αντιπολιτευτικές φωνές εκφράζονται κυρίως μέσω διαδικτύου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: