ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.7.08

Η ΕΛΛΑΔΑ ...ΥΠΟ ΤΟΥ "ΠΥΡ" ...ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.


Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε ελατοδάσος, ανάμεσα στο Μυρίκι και στην Καλλιθέα, στο Καρπενήσι εξακολουθεί να μαίνεται .
Οι εστίες είναι διάσπαρτες και αυτό δυσκολεύει το έργο των πυροσβεστών.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. (ονόματα στην παρούσα φάση δεν δίνουμε!)


Εξακολουθεί από την πλευρά της Π.Γ.Δ.Μ. η πυρκαγιά η οποία καίει από χθες το απόγευμα στα σύνορα, ενώ από την ελληνική πλευρά, κοντά στην Αριδαία Πέλλας, οι πυροσβέστες καταβάλλουν προσπάθειες να μην αφήσουν την φωτιά να επεκταθεί.

Σε ύφεση εξακολουθεί να είναι για 6η συνεχή μέρα η φωτιά στο Μαίναλο.


ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΕΠΙΣΗΜΗ)


ΕΜΕΙΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007 "ΕΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ" http://tolimeri.blogspot.com/2008/06/blog-post_6357.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ.ΠΑΡΤΕΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ .ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ [21,30/9-7-2008]ΣΕ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ,ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.

Unknown είπε...

H ΕΛΛΑΔΑ....ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ!!!!
Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ...ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΒΟΥΡΟΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ.ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ ΤΗΧΗ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΒΟΥΡΟΤΡΥΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗ ΤΣΟΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ32 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΥΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΩΝ 2 ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΚΙΝΥΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΞΕΡΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΘΟΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΡΓΗ!!!!!