ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.08

"Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ"

Να μας συγχωρέσει το PRESS-GR που του "κλέψαμε" αυτο το σχολιάκι.... (σχολιάρα είναι αλλά πρέπει να δικαιολογηθούμε....) από το blogg του ...... αλλά και ο σχολιαστής ας μας συγχωρέσει αν νοιώθει ότι τον βάζουμε με το ....ζόρι στο ΛΗΜΕΡΙ.

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ............

Σας έχω ευχάριστα νέα.
Μετά και τη σημερινή εκκωφαντική άνοδο του χρηματηστηρίου μας, φαίνεται πως τα πράγματα μπήκαν σε καλό δρόμο, στο δρόμο της ραγδαίας ανάπτυξης.
Φυσικά τα εύσημα ανήκουν στον θαυματοποιό Γιώργο Αλογοσκούφη.
Λοιπόν έχουυμε και λέμε: Το χρηματιστήριο έως το τέλος του μηνός θα φθάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα και θα βουλώσει πασοκικά στόματα και ....
Δεύτερον ο πληθωρισμός θα έχει πέσει κάτω από το 1%.
Τρίτον η ανάπτυξη προχωράει ακάθεκτη και η ανεργία εκμηδενίζεται.
Τέταρτον τα γεμάτα ταμεία του κράτους θα γεμίσουν τις τσέπες των φτωχών και των χαμηλοσυνταξιούχων.
Ας είμαστε αισίοδοξοι πατριώτες.
Ο Γιώργαρος αγρυπνεί και πασχίζει για το καλό μας. Κλείστε τα αυτιά σας στις μαυροντυμένες σειρήνες των Πασόκων και στις μυξοκλαίουσες συνδικαλιστικές ηγεσίες.
Είναι οι μόνοι που δεν βλέπουν την διαχεόμενη ανάπτυξη. Ας βράζουν στο ζουμί τους.
Η Ελλάδα προχωρά και τους αφήνει πίσω.

ΥΓ: Τόγραψα πριν κάτι μήνες, αλλά επειδή δεν είχα λεφτά να πληρώσω τον λογαριασμό, ο ΟΤΕ μούκοψε το τηλέφωνο και την πρόσβαση στο μπλόγκ. Τώρα κάτι φίλοι μου δάνεισαν κάτι λεφτάκια (θα τα πάρουν πίσω άραγε ??) και έτσι ξαναέχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Και νάμαι σας στέλνω αυτό το γραμματάκι. Καθυστερημένο μεν, αλλά ελπίζω να είναι καθόλα έγκυρο. Διότι, δεν σας είπα: Η ΔΕΗ μου είχε κόψει το ρεύμα, άρα δεν έβλεπα τηλεόραση και που λεφτά για εφημερίδες. Νομίζω όμως ότι η ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΛΑ πάει καλά. Την Μυρίζομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: