ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.08

Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα 2ος - Barack Hussein Obama II

Οι αμερικανοί μέσω της γνωστής διαδικασίας που ονομάζουν «αμερικανικές εκλογές» - εμείς γιατί τις λέμε εκλογές; - «επέλεξαν τους 538 «Μεγάλους Εκλέκτορες», για ν’ αναδείξουν τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.
Αυτή η διαδικασία βρήκε την ευρώπη, αλλά την Ελλάδα, σε μια κατάσταση ψύχωσης και υστερίας υπέρ του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα 2ου.
Πράγματι, ο εκλεκτός της Ευρώπης, της Ελλάδας είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Η χώρα μας έδωσε τη δική της «εθνική μάχη», σε πλήρη εθνική ενότητα, εκφράζοντας την προτίμησή της στον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα 2ο και συνεπώς νοιώθει νικήτρια και δικαιωμένη.
Μετά την εκλογή του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα 2ου, οι έλληνες πολιτικοί ηγέτες έδωσαν το δικό τους πολιτικό στίγμα για τον νέο αμερικανό πρόεδρο:
Κωνσταντίνος Καραμανλής: «Η εκλογή σας έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο. Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή ύφεση. Οι διεθνείς προκλήσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν επειγόντως. Είναι εξαιρετικά σημαντικό η Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλοι εταίροι, να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις ενωμένοι. Οι Ελληνοαμερικανοί έχουν συνεισφέρει και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σημαντικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτιμώ τις ξεκάθαρες και σταθερές θέσεις που έχετε υιοθετήσει πάνω σε θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος. Προσβλέπουμε σε μια στενή συνεργασία κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής σας, ώστε τα θέματα αυτά να επιλυθούν, καθώς και στην προώθηση και εμβάθυνση των σχέσεών μας σε όλα τα επίπεδα»
Γιώργος Παπανδρέου
: «Το μήνυμα είναι κοινό. Το μήνυμα είναι ότι μπορούμε. Το μήνυμα των προοδευτικών σε όλη τη γη είναι ότι, μπορούμε να αλλάξουμε πορεία. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση υπέρ των πολιτών. Μπορούμε να φτιάξουμε μια κοινωνία Δικαίου, που κοιτάει τα προβλήματα της υγείας, των συντάξεων, της απασχόλησης. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα πλανήτη που σέβεται το περιβάλλον, μια οικονομική ανάπτυξη πράσινη»
Αλέκα Παπαρήγα: «Μετά το σαξόφωνο του Κλίντον, έρχεται το χρώμα του Ομπάμα να λύσει ζητήματα. Δυστυχώς, δεν λύνονται τα προβλήματα, ούτε με το χρώμα του δέρματος, ούτε με το ύψος, ούτε με τίποτε. Αυτοί που ψήφισαν τον Ομπάμα οπωσδήποτε εκφράζουν δυσαρέσκεια κι ένα αίτημα κάποιας αλλαγής. Ωστόσο, αυτό που έβλεπα σήμερα, το εκατομμύριο του κόσμου στους δρόμους, με οδήγησε να σκεφθώ το εξής πράγμα: ότι σε πολύ λίγο χρόνο θα έχει μετατραπεί σε απογοήτευση»
Αλέκος Αλαβάνος
: «Είναι θετικό ότι κλείνει η σκοτεινή περίοδος Μπους. Είναι θετικό ότι ένας Αφροαμερικάνος γίνεται Πρόεδρος των ΗΠΑ. Είναι θετικό ότι υπάρχει ελπίδα και στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Όμως η Αμερική παραμένει μια υπερδύναμη σε κρίση και παρακμή, με ακραία στοιχεία επιθετικότητας. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι και κατά τη διάρκεια της προεδρίας Ομπάμα για μεγάλους αγώνες για την ειρήνη και την προκοπή του κόσμου»
Γιώργος Καρατζαφέρης
: «Μαύρη γάτα, άσπρη γάτα ποντίκια τρώει. Ας ελπίσουμε ότι η αισιοδοξία, η προσδοκία και η ελπίδα που δημιουργήθηκε στον ελληνικό λαό δεν θα διαψευστεί. Τουλάχιστον σύντομα».
Επιπροσθέτως, η συντριπτική - στην κυριολεξία -, η σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία των ελλήνων μπλόγκερς τάχθηκε ανοικτά υπέρ του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα 2ου και πανηγύρισε με χιλιάδες θριαμβικές αναρτήσεις αυτό το γεγονός.
Εμείς, έχουμε μια άλλη άποψη, την εκφράσαμε και τη διατηρούμε, σεβόμενοι τους χιλιάδες έλληνες ιστολόγους και πολιτικούς των τηλεοπτικών παραθύρων, που νοιώθουν δικό τους άνθρωπο τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.
Η ζωή θα αποδείξει αν αυτή η ΟΜΠΑΜΑμάνια επιβεβαιώσει τα όνειρα των υποστηρικτών της.
Σε αντίθετη περίπτωση, το μάρμαρο θα πληρώσουν οι λαοί – όπως πάντα – αλλά και οι πολιτικοί ηγέτες που με δηλώσεις τους τροφοδότησαν απατηλές προσδοκίες… Scripta Manent...

Δεν υπάρχουν σχόλια: