ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.08

Ο Μπαράκ... δεν φορά φουστανέλα

Οχι, αυτή τη φορά ο ελληνικός Τύπος δεν φόρεσε... φουστανέλα στον Μπαράκ Ομπάμα! Δεν επαναλήφθηκε η γελοιότητα που είχε διαπραχθεί προ τριακονταετίας, όταν είχε εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ ο επίσης Δημοκρατικός Τζίμι Κάρτερ. Δεν γεννήθηκαν ούτε οι μεγάλες προσδοκίες του 1992, όταν είχε κερδίσει τις εκλογές ο Μπιλ Κλίντον.


Ο Μπαράκ... δεν φορά φουστανέλα

Η απομάκρυνση από την εξουσία, όμως, μιας τόσο ανθελληνικής κυβέρνησης, όπως αυτής του Τζορτζ Μπους και των απεχθών νεοσυντηρητικών, αναπότρεπτα δημιουργεί ανομολόγητες ελπίδες ή τουλάχιστον το ερώτημα: υπάρχει περίπτωση να αλλάξει θετικά για την Ελλάδα η πολιτική των ΗΠΑ στα θέματα που μας ενδιαφέρουν ή τα πάντα θα συνεχιστούν όπως μέχρι τώρα;

Ο Μπαράκ... δεν φορά φουστανέλα

Οι ελπίδες αλλαγής είναι αυτή τη φορά πολύ μικρότερες από όσο στο παρελθόν. Εύλογο, καθώς υπάρχουν πια μια μακρά πορεία απογοητεύσεων και πικρή πείρα από το πώς έχουν εξελιχθεί τα θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της θητείας Δημοκρατικών προέδρων των ΗΠΑ.

Πηγή ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: