ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.08

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ



Η συνέντευξη του Νικήτα Κακλαμάνη στον Σταύρο Μονεμβασιώτη (ΑΝΤ1)



Μονεμβασιώτης: Μάθαμε, λοιπόν, με μεγάλη μας χαρά, ότι στο Δήμο της Αθήνας, αποφασίστηκε να παγώσουν τα Δημοτικά τέλη. Γιατί; Έχει μια λογική αυτό; Στηρίζεται σε μια στρατηγική; Είναι κάτι που ισχύει βραχυπρόθεσμα; Αφορά τα νοικοκυριά και τους επιχειρηματίες, δηλαδή, όλους τους επιχειρηματίες; Αφορά και τα μεγάλα πολυκαταστήματα ή μόνο τα νοικοκυριά; Όλες αυτές τις ερωτήσεις θα προσπαθήσουμε να τις θέσουμε και να πάρουμε απαντήσεις από τον Δήμαρχο Αθηναίων, τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη, που έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής μας γραμμής. Καλημέρα, κ. Κακλαμάνη και καλή δύναμη.


Δήμαρχος: Καλημέρα, τι κάνετε; Λοιπόν, να απαντήσω καταρχήν στο ερώτημα που άκουσα ότι βάλατε. Αφορά 520.000 οικιακούς καταναλωτές.


Μονεμβασιώτης: Νοικοκυριά, δηλαδή.


Δήμαρχος: Μάλιστα. Τώρα σε ότι αφορά είτε είναι πολυκαταστήματα, είτε είναι μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως ξέρετε εκεί οι ρυθμίσεις αφορούν κυρίως το 2% και τις τιμές εφ’ όσον πρόκειται για καφέ και τέτοια των τραπεζοκαθισμάτων. Αυτό θα αποφασιστεί στις 19 του μηνός, αλλά σας λέω από σήμερα ότι προσανατολίζομαι να ακολουθήσω την ίδια πολιτική όπως πέρυσι, δηλαδή υπάρχουν περιοχές, όπου λόγω του ότι έχουν γίνει ελκυστικές, η δουλειά είναι αυξημένη και μεγάλη, άρα εκεί μπορεί να γίνει μια λελογισμένη αύξηση σε ό, τι αφορά το τετραγωνικό, στην τιμή του τετραγωνικού για τα τραπεζοκαθίσματα, αλλά θα γίνει μεγάλη μείωση σε περιοχές που είναι εντός ή εκτός εισαγωγικών οι φτωχογειτονιές της Αθήνας. Εξάρχεια, Αγίου Κωνσταντίνου, στα Σεπόλια, στον Κολωνό, όπου εκεί το καφενεδάκι της γειτονιάς, τώρα στα όσα εισπράττει το να του βάλουνε και αύξηση των τελών, το βρίσκω ότι δεν είναι σωστό στην παρούσα, τουλάχιστον, οικονομική συγκυρία. Και εκεί θα υπάρξουν μειώσεις και θα ισχύει βεβαίως το πάγωμα των τελών που είπατε για ολόκληρο το 2009. Γι’ αυτό και θέλω να διευκρινίσω από τώρα, επειδή όπως ξέρετε τα Δημοτικά τέλη έρχονται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ότι αν δουν οι καταναλωτές αύξηση στο μπουγιουρντί που θα έρθει από την ΔΕΗ να ξέρουν ότι δεν οφείλεται σε αύξηση των Δημοτικών τελών.


η συνέχεια εδώ:http://www.athinapoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: