ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.08

Κένυα: Η κραυγή του αίματος - έκθεση σχετικά με τις εξωδικαστικές δολοφονίες και τις εξαφανίσεις, Σεπτεμβρίου 2008


Από τα μέσα του2007 η κενυατική αστυνομία έχει συμμετάσχει σε ένα όργιο των εξωδικαστικών δολοφονιών και εξαφανίσεων.


Στον περασμένο ενάμιση χρόνο με τη συνενοχή της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, πάνω από 500 νεαροί άνδρες έχουν σκοτωθεί ή εξαφανίστηκαν.


Αυτή η εθνική έκθεση Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σεπτεμβρίου 2008.." Κένυα, η κραυγή του αίματος", είναι ένας απολογισμός αυτών των εγκλημάτων και μια κλήση για τα Ηνωμένα Έθνη για να επεμβει.
Παρά την υποβολή στις αρχές στην Κένυα και στην Επιτροπή Ηνωμένων Εθνών ενάντια στα βασανιστήρια, η έκθεση δεν είναι δημόσια - διαθέσιμος.
Η έκθεση περιέχει τα στοιχεία μιας υψηλού επιπέδου πολιτικής με ατιμωρησία ,για να δολοφονηθούν οι ενοχλητικοί κενυάτες πολίτες . Αυτή η πολιτική κάνει πιο επείγουσα την ανάγκη να φτάσει αυτή η έκθεση και κενυατικό ακροατήριο.
Η κραυγή του αίματος - έκθεση σχετικά με τις εξωδικαστικές δολοφονίες και τις εξαφανίσεις, Σεπτεμβρίου 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: