ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.08

ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ………….ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΥ "ΕΚΒΙΑΣΤΗ" Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Μέχρι και σήμερα καμία τράπεζα δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ούτε καν την πρόθεση δεν εξέφρασε για να κάνει χρήση της στήριξης των 28 δις ευρώ που «προσφέρει» η κυβέρνηση.

Μια εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι οι τράπεζες καταλαμβάνονται από ευρωστία ,που η παροχή στήριξης τους από την κυβέρνηση φαντάζει ως μη γενόμενη.


Η δε άλλη εξήγηση που συνηγορεί της ευρωστίας των τραπεζών ,είναι…. ότι η «ανακοίνωση» της λαμβανομένης στήριξης του δημοσίου από οποιαδήποτε τράπεζα που επιχειρεί στον ελλαδικό χώρο ,θα αποτελέσει δυσφημιστικό παράγοντα που ως αποτέλεσμα θα έχει την πτώση της τιμής της μετοχής της, αλλά και τον έλεγχο του κράτους στις ασύδοτες πρακτικές τους.



Οι ανωτέρω υποθέσεις καθίστανται πέραν από πιθανές αφού η συμπεριφορά των τραπεζών χαρακτηρίζεται από πλήρη αδιαφορία προς τις εντολές της κυβέρνησης και καταμαρτυρά τις προθέσεις τους αλλά και την επιβαλλόμενη από τις τράπεζες της «Βασιλικής» τους πλέον ασυδοσίας.


Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα η Εθνική Τράπεζα και ο διοικητής της κος Αράπογλου ,ο οποίος τοποθετήθηκε με τις ευλογίες του κυρίου Αλογοσκούφη στην θέση αυτή . Ο κος Αράπογλου καταφέρεται απροκάλυπτα εναντίον της κυβέρνησης και της πολιτικής της, η οποία δια στόματος πρωθυπουργού, στοχεύει στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ανακούφιση των δανειοληπτών .

Ο κος Αράπογλου σφίγγει τις κάνουλες και κόβει 7 στα 10 δάνεια αφού έκοψε την συνεργασία της Εθνικής με τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας χωρίς να έχει διευκρινίσει τους λόγους της κίνησης αυτής. .



Ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού εν μέσω κρίσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος και άρχισε τις αναπροσαρμογές με σκοπό την κερδοσκοπία.


Με επιστολή της σε κατόχους πιστωτικών καρτών τούς ενημερώνει ότι το επιτόκιο αγορών από 17,55% αναπροσαρμόζεται από 1/12/2008 (τον Δεκέμβριο δηλαδή) σε 17,95%! Και επίσης το επιτόκιο αναλήψεων, μέχρι και η συνδρομή!



ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ….


ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ………

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 28 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ...............


ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: