ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.08

ΚΥΡΙΕ ΠΡΥΤΑΝΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ;;;

610.000 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ!


Τα προβλήματα που δημιουργούν οι διάφοροι “επαναστατημένοι νέοι” της αριστεράς στην ελληνική κοινωνία λίγο πολύ όλοι μας τα γνωρίζουμε.Όμως αυτό που δεν έχει συνειδητοποιήσει ποτέ κανείς είναι το τι ποσό χρημάτων πληρώνει από το υστέρημα του ο κάθε ένας από εμάς για να εκτονωθούν τα “επαναστατημένα νιάτα” του μαρξισμού.


Ένα δείγμα του μεγέθους του “κόστους της αναρχίας” στην ελληνική κοινωνία, μπορεί να βρει κανείς από την απάντηση του Υπουργού Παιδείας σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Μάκη Βορίδη. Ρωτάει ο βουλευτής τον Υπουργό, να μάθει για ποιο λόγο η φοιτητική εστία του Παντείου Πανεπιστημίου για επτά χρόνια παραμένει κλειστή για τους φοιτητές, εξαιτίας του ότι έχει καταληφθεί από αγνώστους που χρησιμοποιούν το δημόσιο αυτό κτίριο για λογαριασμό τους. Σαν συνέπια αυτού του γεγονότος, το Πανεπιστήμιο πληρώνει παρακείμενο ξενοδοχείο για να στεγασθούν οι φοιτητές του, επιβαρύνοντας τον Έλληνα φορολογούμενο και υποβαθμίζοντας τις ακαδημαϊκές του δραστηριότητες.



Η πραγματικότητα βέβαια είναι λίγο διαφορετική από αυτή που περιγράφει ο Μάκης Βορίδης. Στην πραγματικότητα ο δημόσιος αυτός χώρος αυτός έχει καταληφθεί από τους “γνωστούς - αγνώστους” της αριστεράς που εμποδίζουν τους φοιτητές στο να στεγαστούν, και εκμεταλλεύονται το χώρο αυτό προς όφελός τους, νοικιάζοντας τον σε λαθρομετανάστες.



Από την, κατά τα άλλα διασκεδαστική, απάντηση του Υπουργείου Παιδείας μπορεί κανείς να ενημερωθεί για το μέγεθος της ζημίας άλλα και για το πώς αξιοποιούνται οι φόροι που πληρώνουμε. Γράφει στην απάντηση του ο Υπουργός: “…οι πρυτανικές αρχές εξετάζουν με αίσθημα ευθύνης την ήδη διαμορφωθείσα κατάσταση στην φοιτητική εστία” και συνεχίζει “…η δαπάνη για το χρονικό διάστημα 1/10/2007 έως 30/6/2008 ανέρχεται σε 610.000 ευρώ”.Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε λίγους μόνο μήνες κατάληψής. Αν πολλαπλασιαστεί με τα χρόνια που συμβαίνει αυτό, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς, πόσα εκατομμύρια ευρώ έχουν στερηθεί, οι άνθρωποι που τα έχουν πραγματική ανάγκη, από τους “επαναστάτες της αριστεράς”. Τα συμπεράσματα δικά σας.

(σημ. Προτρέπουμε και τις άλλες παρατάξεις να αναδείξουν το θέμα και να βρεθεί επιτέλους μια λύση. Η Φ.Ο.Σ. στο Πάντειο είναι εδώ!)http://fospanteion.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: