ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.08

Tο απόρρητο σχέδιο "Hamelin"


Τα καταστροφικά γεγονότα της δεκαετίας του 90 στα Δυτικά Βαλκάνια προκάλεσαν όχι μόνο τεράστιες ανακατατάξεις στη περιοχή, έτσι όπως αυτή είχε διαμορφωθεί αμέσως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αλλά και απελευθέρωση σκοτεινών δυνάμεων, τις οποίες πιστεύαμε ότι είχαμε δαμάσει. Η διαχείριση όμως της μεταπολεμικής κατάστασης ή καλυτέρα των συνεπειών της καταστροφής απαιτούσε ικανότητες και διαδικασίες που οι δυτικές δυνάμεις δεν είχαν προβλέψει ότι χρειάζονταν.


Έτσι ανάμεσα στους σχεδιαστές διεθνούς πολιτικής και στις υπηρεσίες ασφαλείας ακουγόταν ολοένα και πιο συχνά η φράση: «ο έλεγχος ξέφυγε». Το μεγάλο πρόβλημα, ο συνεχής πονοκέφαλος, αφορούσε το τρόπο με τον οποίο θα ελέγχονταν οι φυγόκεντρες και ανυπάκουες δυνάμεις της περιοχής.
Εκεί που όλα φαινόντουσαν μαύρα, και εκεί που μια νέα πολύχρονη μεσανατολική καταστροφή φαινόταν ότι ξεπηδούσε, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ισορροπία και ασφάλεια της γηραιάς ηπείρου, εμφανίστηκε ξαφνικά το “Σχέδιο Hamelin”.
Χωρίς να γνωρίζουμε πολλά γι αυτό, λέγεται ότι σκοπός του είναι δημιουργία, μεσω ενός νέου πλαισίου επικοινωνίας, των όρων του παιγνιδιού στα Βαλκάνια στην μετασυγκρουσιακη εποχή με τελικό σκοπό να ελέχθει αποτελεσματικά η περιοχή και να ακολουθησουν όλες οι βαλκανικές χώρες αναγκαστικά τα δυτικά βήματα.
Πάρα τις πολλές προσπάθειες να εντοπιστεί το σχέδιο “Hamelin”, τούτο δεν έγινε δυνατό. Η πολλές φήμες που κυκλοφορούσαν είχαν δημιουργήσει ένα μύθο γύρω από αυτό και ως έτσι αντιμετωπιζόταν μέχρι σήμερα. Κάποια στιγμή όμως έκανε την εμφάνιση του ένα σημείωμα 'η ένας μύθος καλύτερα που ισχυριζόταν ότι περιέγραφε κωδικοποιημένα το σχέδιο αυτό. Σήμερα παρουσιάζουμε το σημείωμα αυτό μεταφρασμένο και παρακαλούνται όσοι μπορέσουν τελικά να το αποκωδικοποιήσουν προκειμένου να ριχτεί φως στο άγνωστο σχέδιο Hamelin.

" Στα 1284, η πόλη Hamelin υποφέρει από μια τρομακτική πανούκλα αρουραίων. Το συμβούλιο της πόλης προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να τα ξεφορτωθεί χωρίς όμως επιτυχία. Στη τελευταία του κίνηση ο δήμαρχος υπόσχεται 1000 φλορίνια σε αυτόν που θα βάλει τέλος στη πανούκλα.
Τότε εμφανίζεται ένας ξένος ντυμένος σε χτυπητά κόκκινα και κίτρινα ρούχα και ισχυρίζεται ότι μπορεί να γλυτώσει τη Hamelin από τους αρουραίους. Τη νύχτα ο ξένος αρχίζει να παίζει μια απαλή μελωδία σε ένα φλάουτο, βγάζοντας όλα αρουραίους έξω από τα σπίτια και οδηγώντας τα στο ποταμό Weser, όπου τελικά αυτά έπεσαν.
Ο Δήμαρχος αρνείται όμως να πληρώσει το piper: "Παίζοντας ένα τόνο σε ένα φλάουτο δεν αξίζει 1000 φλορίνια. Έξω από τη Hamelin!".
Αλλά ο πλανόδιος λυράρης επιστρέφει μια Κυριακή πρωί, όταν όλοι οι μεγάλοι ευρισκόντουσαν στην εκκλησία. Αρχίζει ξανά να παίζει μια απαλή με το φλάουτο του. Αυτή τη φορά είναι τα παιδιά που τον ακολουθούν καθώς αυτός παίρνει το δρόμο για τα βουνά. Ξαφνικά μια σπηλιά ανοίγει στο βουνό. Ο λυράρης προχωρά προς αυτήν και μπαίνει μέσα ακολουθούμενος από τα παιδιά. Η σπηλιά τότε κλείνει πίσω τους.
Τα παιδιά δεν τα ξαναείδε πότε κανείς στη Hamelin. "

Οποίος μπορεσει να αποκωδικοποιήσει το μήνυμα αυτό, το οποίο κάποιοι ισχυρίζονται ότι παρουσιάζει το Σχέδιο Hamelin, θα βοηθήσει να φωτιστεί η υπόθεση. Ας στείλει τις παρατηρήσεις του στη διεύθυνση nrdisasdter@gmail.com, προκειμένου να αποκαλυφτούν τελικά οι στόχοι και οι πρωταγωνιστές του ΣΧΕΔΙΟΥ.
http://nrdisaster.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: