ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.08

Πακέτο εννέα κοινωνικών και οικονομικών μέτρων


Πακέτο εννέα κοινωνικών και οικονομικών μέτρων για την ανακούφιση και στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών της Αθήνας ,μηδενική αύξηση δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού σε 520.000 νοικοκυριά , δωρεάν ρουχισμό, υπόδηση και οικιακό εξοπλισμό, και φάρμακα ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Η δέσμη μέτρων του Δήμου Αθηναίων, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί με το Ίδρυμα Αστέγων, και τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Παρουσία, του αντιδημάρχου Οικονομικών Νικόλα Βαφειάδη, του αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προέδρου του Ιδρύματος Αστέγων Λευτέρη Σκιαδά, , των προέδρων του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων Βασίλη Κοντοζαμάνη, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κων/νου Λουράντου και της ΜηΚυΟ «Φαρμακοποιοί του Κόσμου» Σπύρου Σερεμίδη , ο Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσε :


  • Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού σε 520.000 νοικοκυριά, που συνεπάγεται ότι το 2009 οι καταναλωτές του Δήμου δεν θα έχουν καμιά αύξηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.


  • Θεσμική κατοχύρωση των προγραμμάτων ενάντια στη Φτώχεια και τον Κοινωνικό Αποκλεισμό


  • Καθιέρωση του θεσμού «Κοινωνικό Φαρμακείο»


  • Καθιέρωση του θεσμού «Αθηναϊκή Αγορά»


  • Διεύρυνση Προγραμμάτων Σίτισης (Αύξηση μερίδων, Διανομή κατ’ οίκον σε μοναχικά άτομα από εθελοντές).


  • Οργάνωση 9μελούς Κοινωνικής Υπηρεσίας με ειδικευμένους ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και κοινωνιολόγους.


  • Δίκτυο Αλληλεγγύης


  • Δημιουργία της ΕΣΤΙΑΣ των ΑΘΗΝΩΝ (Ξενοδοχείο των Φτωχών

Δεν υπάρχουν σχόλια: