ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.08

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:Σημείωμα κατάθεσης κ. Πετούση Κωνσταντίνου,

ΣΗΜΕΙΩΜΑ

(Σημείωμα κατάθεσης κ. Πετούση Κωνσταντίνου,

τοπογράφου Υπ. Γεωργίας στην Εξεταστική Επιτροπή)

5/11/08

Τίτλοι για τις παραλίμνιες επί ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν δόθηκαν στην Μονή Βατοπεδίου, αντίθετα δόθηκαν με αναδασμούς σε ακτήμονες. Και μάλιστα μεταγράφηκαν κανονικά. Αλλά μετά ήρθε η Κυβέρνηση Καραμανλή…

Ο κ. Κωνσταντίνος Πετούσης, τοπογράφος στο Υπουργείο Γεωργίας, κατέθεσε σήμερα, 5/11/08 στην Εξεταστική Επιτροπή ότι:

(α) Για τα 25.000 στρ. των παραλιμνίων εκτάσεων τίτλους δεν είχε η Μονή Βατοπεδίου, αλλά οι ακτήμονες!!! Αγρότες, δηλαδή, στους οποίους με αναδασμούς, που ολοκληρώθηκαν επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, είχαν δοθεί και είχαν μεταγραφεί νόμιμοι τίτλοι κυριότητας για χωράφια στο μεγαλύτερο μέρος των επίμαχων εκτάσεων (αγροκτήματα Αγιονερίου, Ιάσμου, Φαναρίου, κλπ). Για τους αναδασμούς αυτούς δαπανήθηκαν κρατικά κονδύλια προκειμένου να διαμορφωθούν κατάλληλα οι επίμαχες εκτάσεις ως αγροτικές. Όσο υλοποιούνταν οι αναδασμοί η Μονή δεν υπέβαλλε ένσταση ή αντίρρηση για τις εκχωρήσεις χωραφιών σε ακτήμονες, όταν ολοκληρώθηκαν όμως οι αναδασμοί (1998 -2002) και ανέβηκε η αξία της γης, η Μονή άρχισε να διεκδικεί τις παραλίμνιες εκτάσεις της Βιστωνίδας!!!

(Βλ. κατατεθειμένο από τον μάρτυρα υπ’ αριθμ3415/19-9-03 έγγραφο Υπουργείου Γεωργίας)

(β) Η Πρόεδρος Πρωτοδικών Ροδόπης κ. Ψάλτη μιλούσε τηλεφωνικά με τον Εφραίμ και αυτή ενημέρωσε τον Εφραίμ πως χάνεται η υπόθεση για τη Μονή Βατοπεδίου, προκειμένου, κατά την εκτίμηση του μάρτυρα, να του δώσει τη δυνατότητα να ενεργήσει για να μην εκδοθεί η απόφαση υπέρ του Δημοσίου. Ο ίδιος ο κ. Πετούσης όταν πληροφορήθηκε στις αρχές Ιουνίου του 2004 την παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου από δίκη, που όπως λεγόταν ευρύτερα είχε κερδηθεί με ψήφους 2-1 υπέρ του Δημοσίου, δήλωσε κατάπληκτος γιατί το Ελληνικό Δημόσιο είχε δώσει δυναμική μάχη στη δίκη, όπως είπε.

Ο Εφραίμ, λοιπόν, ενημερώθηκε και «ενεργώντας», ποιους άλλους, άραγε, ενημέρωσε, προκειμένου να καταλήξει ο τότε Υφυπουργός κ. Δούκας στην παραίτηση του Δημοσίου από την ήδη κερδισμένη δίκη;; Η εξέταση επ’ αυτών συνεχίζεται…

(γ) Μόλις τελειώσε η δίκη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης, την 5/11/03, επί της αγωγής της Μονής, ο Πάρεδρος του ΝΣΚ κ. Χειμώνας (δικηγόρος του Δημοσίου) ήταν χαμογελαστός και είπε στον κ. Πετούση «Κερδίσαμε και φεύγουμε».

Άραγε, αυτήν την πεποίθησή του, την μετέφερε, ως όφειλε, στους μετέπειτα Προϊσταμένους του το 2004 οι οποίοι αποφάσισαν να παραιτηθούν από αυτήν την κερδισμένη δίκη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: