ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.09

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ..ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΠΗΓΗ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΜΠΑΖΩΝΕΤΑΙ"

Δυστυχώς, ο πολιτισμός και η κουλτούρα μας τρώνε μια γερή γροθιά στο στομάχι. Η αδιαφορία της πολιτείας έχει ως συνέπεια το κλείσιμο του μουσικού εργαστηρίου "ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ" του ROSS DALY.


Το "MOYΣIKO EPΓAΣTHPI ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ" ιδρύθηκε το 1982 από τον ROSS DALY, με κύριο αντικείμενο την μύηση νέων ανθρώπων σε μια δημιουργική προσέγγιση μουσικών παραδόσεων σχεδόν από ολόκληρο τον κόσμο.
----------------
Από το 2002 το Mουσικό Eργαστήρι ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ σε συνεργασία με το Δήμο "Νίκος Καζαντζάκης", στεγάζει τις δραστηριότητες του σε ένα παλιό κτίριο, καλόγουστα διαμορφωμένο, στο χωριό ΧΟΥΔΕΤΣΙ (20 χλμ. από το Ηράκλειο), όπου λειτουργεί μόνιμη έκθεση, με σπάνια μουσικά όργανα από διάφορες περιοχές του κόσμου.
----------------
Παράλληλα με την έκθεση των οργάνων, διοργανώνονται ειδικά σεμινάρια και "MASTER-CLASSES", με τη συνεργασία και συμμετοχή κορυφαίων δασκάλων παραδοσιακών μουσικών οργάνων απ’ όλο τον κόσμο.
----------------
Στον πανέμορφο και άνετο εξωτερικό χώρο του Mουσικού Eργαστηρίου ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, τους καλοκαιρινούς μήνες, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με σημαντικούς εκπροσώπους της παγκόσμιας και τοπικής παραδοσιακής μουσικήςl.
jazzmusicgr

========================================================================
Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος ο Ross Daly, στην ιστοσελίδα ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ.

Αγαπητοί φίλοι

Εάν οποιοσδήποτε αναγνώστης αυτού του μηνύματος θέλει να εκδηλώσει τη δική του ενόχληση για την εξέλιξη αυτή, προτείνω να στείλει ένα email διαμαρτυρίας σε κάποια από τις ακόλουθες διευθύνσεις, ή και σε όλες .
----------------
1) Περιφέρεια Κρήτης: http://www.crete.gov.gr/contact.asp?id=4&category=19
2) Νομαρχία Ηρακλείου: nairakl1@otenet.gr
3) ΤΕΔΚ Νομου Ηρακλειου tedk@otenet.gr
4) Υπουργείο Πολιτισμού: http://www.yppo.gr/0/gcontact.jsp
5) Δήμος Ν.Καζαντζάκη http://www.dimos-nikoskazantzakis.gr/contact.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: