ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.09

ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΌΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με αφορμή την πυρκαγιά στη Σιθωνία την 11/07/2008 και κατόπιν των παραινέσεων που είχαμε στο email μας από αναγνώστες μας , για τα συμφέροντα οικοδομικών συνεταιρισμών στην εν λόγο περιοχή , προβήκαμε σε μια μικρή έρευνα.


Η περιοχή στη Σιθωνία διεκδικείτε εδώ και χρόνια από οικοδομικούς συνεταιρισμούς οι οποίοι ......άκουσον άκουσον ....ανήκουν σε Κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων.

Το τραγελαφικό δε είναι, ότι ένας εκ των οικοδομικών συνεταιρισμών που προσπαθεί να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή αυτή ανήκει ......σε συνεταιρισμό δασολόγων-δασοπόνων .

Καταγγελία του νομαρχιακού σύμβουλου Θεσσαλονίκης και μέλος των Οικολόγων Πρασίνων κ. Μ. Τρεμόπουλος στο ΒΗΜΑ 08/2007 είπε:..."πιέσεις ασκούνται στο Κριαρίτσι και στις Καβουρότρυπες, όπου τεράστια έκταση ανήκει σε συνεταιρισμό δασολόγων-δασοπόνων που θέλουν να κόψουν ένα τμήμα για να γίνει ξενοδοχειακό συγκρότημα"

Η ερευνά μας ανέδειξε ότι οι καταγγελίες για παράνομες διεκδικήσεις δασών στη Χαλκιδική χρονίζουν χωρίς καμιά ενέργεια από το κράτος. Ειδικά όταν πρόκειται για οικοδομικούς συνεταιρισμούς δημοσίων υπαλλήλων και Στρατιωτικών, όχι μόνον κωφεύει το Ελληνικό κράτος αλλά και η δικαιοσύνη κάνει δεκτές "πλαστές" "χρυσόβουλες της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας"


Οι οικοδομικοί συνεταιρισμοί «κυνηγούν» στη Χαλκιδική 44.133 στρέμματα, στην Κορινθία 21.374, στην Αργολίδα 17.178, στη Βοιωτία 4.300, στη Θεσσαλονίκη 1.906, στην περιοχή Χανίων Κρήτης 650, στη Φθιώτιδα 437 και στη Θεσπρωτία 650 στρέμματα.


ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΤΙΚΩΝ Ο "ΕΡΩΔΙΟΣ": καταπατάει δασική έκταση μεταξύ Καρύστου και Μαρμαριου στην Εύβοια.

ΟΣΜΑ ΕΣ (αξιωματικών Πεζικού) ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΙΚΑΡΩΝ: καταπατούν έκταση δασική στο Μπούρο κοντά στην Κάρυστο.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ: καταπατούν έκταση 600 και πλέον στρεμμάτων και τα 350 το δασαρχείο τα έχει χαρακτηρίσει ως δασικά

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ :καταπατούν δάσος στο Αλιβέρι.



ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ .........

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: