ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.09

"Μάπα" και Απάτη οι αποκαλύψεις του Γουμενίδη με τις Θολωμένες εικόνες για το ΜΑΚΗ και τον Αστυνομικό !!!




Καθοδηγούμενη ή εσκεμμένη η δήθεν φωτογράφιση του αστυνομικού με τα ψώνια του ΜΑΚΗ ! Λοιπόν στην αρχή το πιστέψαμε και μεις το θέμα στο gossip-tv.gr με τις φωτογραφίες του Μάκη και τον αστυνομικό που του μεταφέρει τα δήθεν ψώνια ...Αλλά μόλις είδαμε τις φωτό καλά... γιατί τις είχαν θολώσει με τις στάμπες ...και πάνω στο κράνος ..είπαμε να κάνουμε πλάκα! Εχουμε και λέμε λοιπόν είναι ξεκάθαρο και στις δύο φώτο που επισημάναμε και κυκλώσαμε οτι δέν υπάρχουν ψώνια...πού να κουβαλά ο αστυνομικός... Αλλά αλλoίωση της φωτό για να μην φαίνεται καθαρά το κράνος Στην πρώτη διακρίνεται οτι έχει στο δεξί χέρι τα κλειδιά της μηχανής του και στο αριστερό το κράνος του... Και βέβαια στην δεύτερη ...που σας λέμε για το καρπούζι ( του Γουμενίδη ) είναι ξεκάθαρο οτι είναι το κράνος του... Λοιπόν δυο γκάφες με την πρεμιέρα του Gossop-tv.gr Mία με την Αθηνά ΩΝΑΣΗ στην Ελλάδα με πλάνα πριν δύο χρόνια και με τις στάμπες να μην βλέπει τίποτα και μια απανωτή με τον ΜΑΚΗ!
papatzides
==================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΕΙΠΑΜΕ.... Ο ΜΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΠΑΝΤΑ"....... ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ...... ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: