ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.09

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΛΑΪΚΙΣΤΗ


ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ : Λαϊκίζεις!!!

Αυτήν την απάντηση έδωσε ο κύριος Λυκουρέντζος στον κύριο Βελόπουλο στο δελτίο ειδήσεων του ALTER όταν ο τελευταίος επιχειρηματολόγησε για το θέμα της λαθρομετανάστευσης λέγοντας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει απαξιώσει το Λιμενικό Σώμα το οποίο αποτελεί τον κυματοθραύστη της λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας η οποία έχει την μεγαλύτερη ακτογραμμή στην ΕΕ.
=======================================

Χωρίς να θεωρηθούμε συνήγοροι του ΛΑΟΣ και του κυρίου Βελόπουλου , και επειδή είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το θέμα όσον αφορά την επικρατούσα κατάσταση του ΛΣ και του ΥΕΝΑΝΠ σας παραθέτουμε το παρακάτω mail ώστε να ενημερώσουμε αλλά και να αποδείξουμε ότι το κώλυμα των "ταμπέλων" πρέπει να τελειώσει από τον πολιτικό λόγο!
===============================================================

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΛΣ
Πολύς λόγος γίνεται για τα μέτρα τα οποία πρόκειται να ληφθούν από την κεντρική εξουσία προκειμένου αντιμετωπιστεί το φαινόμενο κατάληψης της χώρας μας από το όλο και πιο αυξανόμενο λαθρομεταναστευτικό παλιρροϊκό κύμα .

Το ΛΣ αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την αποτελεσματικότητα της αποκοπής αυτού του φαινομένου.
Η Ελλάδα μόνη της έχει χιλιομετρική ακτογραμμή όσο η υπόλοιπη Ευρώπη. Οι πύλες εισόδου των λαθρομεταναστών είναι οι ακτές της χώρας. Αυτό είναι αυταπόδεικτο από τα πεπραγμένα του ΥΕΝΑΝΠ όσον αφορά τις επιτυχημένες επιχειρήσεις των Σκαφών του ΛΣ για την αποτροπή της εισόδου λαθρομεταναστών στην χώρα.
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την νομική πλευρά η οποία χωλαίνει την αποτροπή αλλά για να γίνουμε κατανοητοί θα αναφέρουμε ότι όταν ένα σκάφος διώκεται και κάποια στιγμή αυτό βυθίζεται ενεργοποιείται η "αντιμετώπιση" του σκάφους από διωκόμενο σε κινδυνεύον .
Συμπερασματικά από "αποτροπή" το ΛΣ λειτουργεί ως δύναμη διάσωσης.
Κατόπιν αυτού, οι "δουλέμποροι' ως πάγια τακτική τους "βυθίζουν" το σκάφος το οποίο διώκεται ώστε ο "σκοπός" τους για την μεταφορά των "δούλων" στεφθεί με επιτυχία.

Το θέμα όμως δεν είναι "μόνον" αυτό!!!

Το ΛΣ αυτήν την στιγμή ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ επιχειρησιακών ΜΕΣΩΝ- ΣΚΑΦΩΝ.
Ο στόλος του ΛΣ είναι σε καρνάγιο και τα περισσότερα σκάφη έχουν τον "τίτλο" της ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ.
Και αυτό γιατί είναι ο "πολιτικάντικος" τίτλος των ειδημόνων πολιτικών του ΥΕΝΑΝΠ και της ηγεσίας του ΛΣ που είναι εντεταλμένα όργανα της πολιτικής ώστε να μην θεωρηθούν τα σκάφη του ΛΣ εκτός ενεργείας (που είναι!!!) έτσι ώστε η αντιπολίτευση να μην έχει επιχειρήματα για να ασκήσει πραγματικό έλεγχο.
Τα σκάφη του ΛΣ είναι ΕΚΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Δεν μας επιτρέπεται να δώσουμε αριθμούς σκαφών για ευνόητους λόγους, όμως είναι ΑΔΥΝΑΤΗ η καταστολή και ή πρόληψη με τον πενιχρό αριθμό σκαφών που έχει στην διάθεσή του το επιχειρησιακό τμήμα του ΛΣ.

Το ελεγκτικό συνέδριο έχει περιστείλει όλες τις δαπάνες για τα σκάφη του ΛΣ αλλά και για τα εκτός έδρας του προσωπικού το οποίο αποσπάτε προκειμένου τοποθετηθεί σε νευραλγικές Υπηρεσίες ανά την χώρα.

Το ΛΣ σήμερα δεν στερείται μόνον σκαφών αν σκεφθεί κανείς ότι ακόμα και η γραφική ύλη των υπηρεσιών γίνεται με "ρεφενέ" του προσωπικού των Υπηρεσιών τότε φαντάζει απροσπέλαστο τοίχος η ενεργοποίηση των επιχειρησιακών του μέσων.

Θεωρούμε ότι η ανυπαρξία πολιτικής βούλησης θα γιγαντώνει το πρόβλημα . Η πολιτεία βλέπει το πρόβλημα και λειτουργεί μικροπολιτικά στην λύση του. Κάνει προσλήψεις προσωπικού και τα επιχειρησιακά μέσα του Σώματος είναι ανενεργά και δεν επανδρώνονται...............
===============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟ ΛΣ ΛΟΓΟ "ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ" ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΛΑΪΚΙΣΤΉ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: