ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.09

Ανευθυνότητα

H ανευθυνότητα ορισμένων δικαστών έχει υπερβεί κάθε ανεκτό όριο νομιμότητας!!!. Ένας από τους αρθρογράφους μας ο δημοσιογράφος Ευγένιος Ανδρικόπουλος έχει από τριετίας καταθέσει αγωγή κατά τον εταιριών Ford Motor Hellas και Velmar ΑΕΒΕ για την ανήκεστη βλάβη που υπέστη η υγεία του εξ’ αιτίας ενός ατυχήματος που είχε, από την αγορά μέσω των εταιρών αυτών ενός κακοκατασκευασμένου «καινούριου» αυτοκινήτου το οποίο ήδη από την Γενική Γραμματεία Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης, το Εργαστήριο Οχημάτων του Πολυτεχνείου το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας αλλά και την Δικαστική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων χαρακτηρίστηκε κατηγορηματικά ως «ΕΝΑ ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝ!!» που παρανόμως κυκλοφορούσε!!!!!!!!!! Με το θέμα έχουμε ασχοληθεί και πάλι ( Διάβασε εδώ)

Η υπόθεσή του εκδικάσθηκε πρωτοδίκως την 07-02-2008 και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία η απόφαση όφειλε να έχει εκδοθεί το αργότερο ως την εβδόμη ημέρα του δωδεκάτου μήνα του ιδίου έτους. Ωστόσο σήμερα και επτά μήνες μετά η απόφαση παρανόμως δεν έχει εκδοθεί και όχι μόνον αυτό αλλά παρά την αίτηση ανασυζήτησης της ως ο νόμος ορίζει η δικογραφία εξακολουθεί να κρατείται αυθαίρετα από τον εισηγητή της κ. Λάμπρο Μανώλη.

Επειδή μάθαμε διάφορα περί των θλιβερών δικαιολογιών που προέβαλε ο συγκεκριμένος εισηγητής για την από πάσης πλευράς αναιτιολόγητη καθυστέρηση μηνύουμε στον υπουργό δικαιοσύνης κ. Δένδια πως αυτή η υπόθεση δεν θα περάσει στα ρηχά. Ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος στον αγώνα του για την ηθική και οικονομική βλάβη που υπέστη θα έχει εμάς στο πλευρό του. Έτσι όπως τον βοηθήσαμε να αποκαλύψει ότι το αυτοκίνητο που αγόρασε είναι αγνώστου καταγωγής και φέρει παραστατικά μεταξύ τους τόσο αντιφατικά που μοιάζουν πλαστά και που εμπλέκουν ως προς αυτό και ελληνικές κρατικές υπηρεσίες (υπουργεία μεταφορών και οικονομικών), έτσι θα αποκαλύψουμε σε ποιους λόγους οφείλεται η πλημμελής αν όχι ύποπτη λειτουργία της δικαιοσύνης στην υπόθεση αυτή.

Κίνησή μας πρώτη είναι η δημοσίευση της καταγγελίας του κ. Ανδρικόπουλου προς τον Γενικό Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου κ. Γιάννη Παπανικολάου κοινοποιούμενη προς τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Νικόπουλο και τον Εισαγγελέα κ. Σανιδά με την οποία ζητά τον έλεγχο του συγκεκριμένου δικαστή αλλά και την ανασυζήτηση της υπόθεσής του αφού ο εν λόγω εισηγητής έχει με την στάση του αυτό-ακυρωθεί. Μείνετε στο ακουστικό σας. Η υπόθεση έχει ψαχνό που δεν αφορά μόνο την δικαιοσύνη αλλά όπως γράψαμε και ύποπτες διαδικασίες κρατικών υπηρεσιών με τις οποίες εκκολάφθηκε σκάνδαλο εισαγωγής και εμπορίας για λόγους δασμοδιαφυγής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που εμπρός του το Βατοπέδι φαντάζει ψιλικατζίδικο.


Και η επιστολή.

Προς τον κ. Ιωάννη Παπανικολάου Αθήνα 15-06-09
Κοιν:Πρόεδρο του Αρείου Πάγουκ. Νικόπουλο
Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά.

Αξιότιμε κ. πρόεδρε,


«Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας αναφέρω ότι παρά την συμπλήρωση επτά μηνών από την εκ του νόμου καταληκτική ημερομηνία έκδοσης δικαστικής απόφασης της οποίας ο ενάγων είμαι εγώ και εναγόμενες η Ford Motor Hellas και η Βελμάρ ΑΕΒΕ, αυτή όχι μόνον δεν έχει εκδοθεί αλλά έτι χειρότερο βρίσκεται ακόμη και παρά το αίτημα ανασυζήτησης της εις χείρας του εισηγητή κ. Λάμπρου Μανώλη. Το σημειώνω επειδή μου είναι ακατανόητο το ότι σε ηπιότερες περιπτώσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων δικαστές έχουν απαλλαγεί των υπηρεσιών τους με διαδικασίες σχεδόν συνοπτικές, ο συγκεκριμένος να απολαμβάνει το καθεστώς μιας ιδιότυπης ασυλίας.

Η υπόθεση κ. Πρόεδρε εκδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών του οποίου προήδρευε ο σημερινός εφέτης κ. Ντόκας την 07-02-08 και αφορούσε αίτημα αποζημίωσής μου για την εξ αιτίας των συγκεκριμένων εταιριών πρόκληση ανηκέστου βλάβης στην υγεία μου με αποτέλεσμα να ........
καταστραφώ βιολογικά οικονομικά επαγγελματικά και κοινωνικά.


Η επιμήκυνση έτσι των διαδικασιών επιδεινώνει την κατάστασή μου αφού οι πόροι της ζωής μου έχουν μειωθεί δραματικά. Θα σας παρακαλούσα ως εκ τούτων κ. Πρόεδρε να επιληφθείτε όχι μόνο προκειμένου να πάρει ένα τέλος η ταλαιπωρία μου, αλλά και δεδομένης της οικονομικής ισχύος των αντιδίκων μου να αποβληθεί των καχύποπτων νοών κάθε υπόνοια ευεργετικής προς αυτές διαχείρισης της συγκεκριμένης υπόθεσης. Τέλος θα σας παρακαλούσα να ενημερωθώ για κάθε περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσής μου.»

Μετά τιμής

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Συγγραφέας-Δημοσιογράφος Μέλος της ΕΣΗΕΑ
Μέλος της Διεθνούς Ενωσης Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια: