ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.09

Η Τουρκία προμηθεύτηκε θωρακισμένες πλατφορμών γεφύρωσης μεγάλων ποταμών. ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ)



Οι παραβιάσεις από τους γείτονες Τούρκους παίρνουν και δίνουν. Η παρουσία τους με αλλαγή της διάταξης των στρατιωτικών δυνάμεων της γείτονος και οι πτήσεις πάνω από το Φαρμακονήσι αφήνουν ελεύθερα τα σενάρια τόσο των επίδοξων πολεμικών σεναριογράφων όσο και των "υποψιασμένων" για την σταθερή αυτή στάση της Τουρκίας η οποία εδώ περίπου και ένα χρόνο προκαλεί με ένταση αριθμητικής προόδου, και επιπροσθέτως η Τουρκία έχει προβεί σε απόκτηση θωρακισμένων πλατφορμών γεφύρωσης μεγάλων ποταμών. (πηγή εδώ)

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ..... ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΕΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Και μην ισχυριστεί κανείς ότι οι "γέφυρες" μπορεί να χρησιμοποιηθούν στις επιχειρήσεις εναντίων των Κούρδων ή για την άμυνα της Τουρκίας γιατί η ενδοχώρα της Τουρκίας όσο και η περιοχή των Κούρδων στερούνται μεγάλων ποταμών σε πλάτος.
.

Παρόλα αυτά η χώρα μας και η ηγεσία του ΥΕΘΑ αναδιπλώθηκε χωρίς κάποια "ευκρινή" και εξιόλογη δικαιολογία.
Θυμίζουμε τις δηλώσεις του κυρίου Μεϊμαράκη
" Δεν θα αφήσουμε ανοχύρωτη τη χώρα όταν οι απέναντι προκαλούν"...... "Δεν αντιμετωπίζουμε μία δημοκρατία δυτικού τύπου, αλλά ένα καθεστώς που στρατοκρατείται σε μεγάλο βαθμό"

Τι συμβαίνει λκοιπόν και η κυβέρνηση της χώρας αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση έχουν επιβάλλει σιωπητήριο???

Εκτός του σιωπητηρίου το χειρότερο δε είναι ότι η Ελλάδα έχει αναστείλει όλες τις προμήθεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων της στο όνομα της εξυγείανσης και της οικονομίας....δηλαδή από μια χρεωμένη ήδη χώρα τώρα θα είμαστε και μια άοπλη χώρα.

Εάν είναι δυνατόν οι εξαγγελίες Μειμαράκη της 29/01/2009 να ήταν και αυτές ένα επικοινωνιακό τρικ ...γιατί περί αυτού πρόκειται αφού πλέον είναι γνωστό ότι το ΚΥΣΕΑ έχει αναστείλει όλους τους εξοπλιστικούς διαγωνισμούς

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ...
ΠΑΝΤΩΣ ...Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ....
"ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: