ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.09

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ...

ta_skopia_h_prwth_xwra_sta_balkania_sto_emporio_anrthrwpinhs_sarakas.png

Τα Σκόπια συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πρώτες, και η μόνη μαζί με την Κροατία Βαλκανικές χώρες-ΣΤΗ ΖΩΝΗ 1-, οι οποίες λειτουργούν όχι μόνο ως αφετηρία, ενδιάμεσος σταθμός αλλά και προορισμός για γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα εμπορίου λευκής σαρκός με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του State Department που ανακοινώθηκε χθες. «Η κυβέρνηση της ""Μακεδονίας"" εκπληρώνει τα μικρότερα standards για την μείωση του εμπορίου ανθρώπινης σαρκός." Η κυβέρνηση των Σκοπίων σημειώνει η έκθεση με έμφαση "δεν δίωξε ποινικώς καμία ενέργεια που παραπέμπει σε τέτοιου είδους καταστάσεις". Ωστόσο, οι ίδιες αναφορές των αμερικανών στην ίδια έκθεση λένε ότι η διαφθορά συνεχίζει να παρακωλύει της προσπάθειες για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα θύματα εμπορίου στο κρατίδιο των Σκοπίων είναι κυρίως από την Αλβανία και το Κόσοβο, ενώ αυτά που είτε έχουν καταγωγή από τα Σκόπια, είτε η χώρα αποτελεί ενδιάμεσο σταθμό έχουν προορισμό την Νότια Κεντρική και Δυτική Ευρώπη. Ο τρόπος που λειτουργούν οι έμποροι, όπως αναφέρει η έκθεση, είναι κυρίως μέσω του ιδιωτικού τομέα, με ινστιτούτα ομορφιάς και άλλες παρεμφερείς "επιχειρήσεις". Η έκθεση καταγράφει την πρόοδο που που έχει συντελεστεί από τις κυβερνήσεις των 175 χωρών να καταπολεμήσουν το εμπόριο λευκής σαρκός, στοχεύοντας στην παγκόσμια αφύπνηση, αλλά και παρακινώντας τις κυβερνήσεις να παρούν πιο αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου
greekamericannewsagency

Δεν υπάρχουν σχόλια: