ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.09

ΓΣΕΕ: «Εξοντωτικά και αστυνομικά τα μέτρα για το κάπνισμα»


Τη διαφωνία της με τη γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους ιδιωτικούς χώρους εργασίας εκφράζει η ΓΣΕΕ.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή της, αν και σημειώνει πως οι συνέπειες του καπνού είναι αναμφισβήτητες όπως και η ενόχληση των μη καπνιστών, ζητεί «να γίνουν σεβαστά και τα δικαιώματα των καπνιστών για τους οποίους λαμβάνονται εξοντωτικά- αστυνομικά- μέτρα».

«Ειδικότερα», προσθέτει, «η γενική απαγόρευση καπνίσματος σε όλους τους εργασιακούς χώρους του ιδιωτικού τομέα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις είναι απαράδεκτη, καταπιεστική και ρατσιστική. Χωρίς να λαμβάνονται καν υπόψη οι προβλέψεις του Νόμου 3730/08 (για διαμόρφωση ειδικών χώρων) και οι ιδιαιτερότητες του ιδιωτικού τομέα, Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες - Κατασκευές - Γραφεία - Κατάστημα κ.λπ., η απόφαση για γενική απαγόρευση του καπνίσματος διευκολύνει στα μέγιστα τις επιχειρήσεις (αφού δε θα δαπανήσουν ούτε ένα ευρώ και δε θα "χάνουν" ούτε ένα λεπτό».

Καταλήγοντας ζητεί πριν εκδοθεί γενική απαγορευτική απόφαση καπνίσματος για τους χώρους εργασίας να πραγματοποιηθεί «ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος με σεβασμό στο νόμο».


ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΙΑΤΙ “ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ, ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ”.

ΌΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!

1 σχόλιο:

Nikos είπε...

Η ΓΣΕΕ μετά από το κράξιμο που άκουσε τα μάξεψε και έβγαλε άλλη ανακοίνωση τονίζοντας την υποστήριξη της στο νόμο αλλά την ανάγκη “διαλόγου”. Τόσο καιρό δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν και από την πρώτη ανακοίνωση φαίνεται το μπάχαλο που επικρατεί εκεί μέσα. Καλά που έπεσε το κράξιμο γιατί αλλιώς αυτοί δεν ξυπνάνε.