ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.09

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΤΕΛ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Σέ ανακοίνωσή της η Ενωση Εμπόρων Πετρελαιοειδών Νομού Αττικής, καταγγέλει τή συμμετοχή τού κράτους σέ καρτέλ πετρελαίου!


ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

17χλμ Ν.Ε.Ο.Α.Κ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, τηλ. 210-5572166

www.benzini.gr



αρ.πρωτ.33/2009 16/06/2009



ΠΡΟΣ ΤΟ STOPCARTEL



Είναι βασική αρχή, στις ελεύθερες οικονομίες ότι ΜΟΝΟ ο ΠΛΗΡΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ & ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ μεταξύ των επιχειρηματιών - εμπόρων σε ΟΛΑ τα στάδια (παραγωγής - χονδρικής - λιανικής), εγγυάται τις καλύτερες τιμές των προϊόντων για τον καταναλωτή.

Στα πετρελαιοειδή προϊόντα άμεσης ανάγκης (βενζίνες - πετρέλαια) στην Ελλάδα, λόγω της συμμετοχής του κράτους στα κέρδη των διυλιστηρίων ΕΛ.ΠΕ ΑΕ και των θυγατρικών της ΕΚΟ & ΚΑΛΥΨΩ, έχει νομοθετηθεί ανέκαθεν (με αιτιολογίες και πρακτικές που θα ζήλευε και ο Μακιαβέλι) ο ΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ως εκ τούτου ΜΗ ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.

Τα αποτελέσματα είναι οι ακριβότερες ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ τιμές καταναλωτή από όλες σχεδόν τις ανεπτυγμένες χώρες της Ε. Ένωσης.

Δηλαδή οι Έλληνες καταναλωτές πληρώνουν:

στον διυλιστή επιχειρηματία, μέτοχο ΚΡΑΤΟΣ (ΕΛ.ΠΕ),

στην εταιρεία εμπορίας μέτοχο ΚΡΑΤΟΣ (ΕΚΟ),

και στα πρατήρια καυσίμων μέτοχο ΚΡΑΤΟΣ (ΚΑΛΥΨΩ), τις ακριβότερες τιμές αυτών που πληρώνουν στους αντίστοιχους επιχειρηματίες των άλλων χωρών, οι άλλοι Ευρωπαίοι καταναλωτές.

Η κυβέρνηση Νομοθέτης - Διυλιστής - Έμπορος πετρελαίων - πρατηριούχος, ετοιμάζει νέες ρυθμίσεις εις βάρος των καταναλωτών, για να αυξηθούν τα δισεκατομμύρια των ως άνω εταιρειών.

Η δήθεν Ανεξάρτητη Αρχή Ανταγωνισμού, μετά από πίεση, επέβαλλε κάποια μέτρα συμπεριφοράς στα διυλιστήρια και στις εταιρείες εμπορίας.

Επειδή αυτά θα ενοχλούσαν την άκρατο κερδοφορία των επιχειρήσεων που είναι μέτοχος το κράτος, ο Υπουργός Ανάπτυξης ακύρωσε τα περισσότερα.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,

ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΤΟΥ.

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Θεόδωρος Δελαγραμμάτικας Μαρία Ασπρούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: