ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.10.09

"Τρομοκρατικές" υπερβολές



Ε όχι και να διακόψουν οι πάντες το πρόγραμμά τους για τη μετάδοση της είδησης της επίθεσης στο Α.Τ.Αγίας Παρασκευής ρε παιδιά!Κι αν ο Λαζόπουλος δε σταμάτησε μπράβο του!Τότε για το θέμα του πνιγμού 8 ανθρώπων τι έπρεπε να γίνει;Αλλά ξέχασα αυτοί δεν ήταν άνθρωποι αλλά μετανάστες.Ας σταματήσει πια αυτή η περί τρομοκρατών υπερβολική "αγωνία" γιατί στο φινάλε κι αυτοί για το ακροατήριο τα κάνουν όλα.Οση λιγότερη σημασία, τόσο καλύτερα.Άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα για πολλούς και διάφορους λόγους και φταίχτης είναι όλο αυτό που έχει στηθεί γύρω μας και μας το πουλάνε για ζωη.Ας μην τρελαινόμαστε λοιπόν επειδή έτσι αποφασίζουν οι πλασιέ της ειδησεογραφίας.Να μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μπορει να κινδυνεύουμε, αλλά απο τρομοκρατία δεν θα πάμε .Ησυχάστε!Οταν το σύστημα κινδυνεύσει πραγματικά θα το καταλάβουμε μια χαρά,και δεν θα χρειαστούν καν έκτακτα δελτία και απ'ευθείας συνδέσεις.Η αλήθεια δεν είναι σενάριο των δελτίων,είναι απλά η αληθεια.
Γιωργος Σαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: