ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.09

11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1912: Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

xios_1912_11_noembriou.png
ιστορικό άρθρο μνήμης που ακολουθεί του Παντελή Φυκάρη εμείς ως επισήμανση, την ίδια ώρα που στην Μυροβόλο Χίο αποκαθήλωσαν τον ιστορικό πίνακα της σφαγής από το τοπικό Βυζαντινό Μουσείο εμείς ως Greek American News Agency, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε προς τους απανταχού Χιώτες της γης μια μεγάλη ιερή παρακαταθήκη που άφησαν με την τελευταία τους πνοή οι πρόγονοι (μας) χιλλιάδες σφαγιασθέντες της Χίου της 10ης Απριλίου 1822 αλλά και όσοι έπεσαν ηρωικά στις μάχες της 11 Νοεμβρίου του 1912:
Να αγνωνιστούν όλοι μαζί ενωμένοι για να αναγνωριστεί επίσημα 1)πρώτα από το Ελληνικό κράτος γενοκτονία και ανθρωποσφαγή των Χιωτών και 2) από την διεθνή κοινότητα ως ιστορικά η μεγαλύτερη γενοκτονία στον κόσμο γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά είχε η άδικη σφαγή των Χιωτών από τους Οθωμανούς Τούρκους!
Να ενωθούν όλοι μαζί, ντόπιοι και ξενητεμένοι, πολιτικοί και ανεξάρτητοι παράγοντες από εξαρτήσεις και σκοπιμότητες, και πρώτοι από όλους θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες αναγνώρισης της σφαγής της Χίου οι ισχυροί Χιώτες του κόσμου της Χιακής Ομοσπονδίας Αμερικής!
Αυτό είναι το έργο των εθνικοτοπικών Ομοσπονδιών του κόσμου σήμερα! Να κρατούν τις ρίζες, τις μνήμες και την ζώσα εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα καθαρή και ανώθευτη! Να μην ξεχνάμε την ιστορία μας! Τα πάθη και τα λάθη μας τα ηρωικά έπη σχεδόν 5500 χρόνια ιστορίας και πολιτισμού, τις νίκες και τις ήττες μας! Αυτό είναι το έργο όλων μας! Αυτή είναι η μεγάλη αποστολή προς τα παιδιά μας και προς τις επόμενες γενιές! {a.s}

97 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

97 Χρόνια από τότε που ο Ελληνικός στόλος, έφθασε στο μυροβόλο νησί της Χίου, προκειμένου να το ελευθερώσει από την Οθωμανική σκλαβιά. 97 χρόνια από τότε που η Χίος ενώθηκε με την υπόλοιπη ελεύθερη Ελλάδα. Θεωρούμε σκόπιμο να αναφέρουμε, τα ιστορικά γεγονότα εκείνα, που οδήγησαν από τη σφαγή των 50.000 κατοίκων στην αιματοβαμένη λευτεριά.

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: