ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.09

"ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ"..... ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .... "ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ"??


Νομικό και ηθικό πρόβλημα η τοποθέτηση της Δραγώνα

Η γυναίκα του Καίσαρα δε φτάνει να δείχνει ηθική, πρέπει και να είναι…

Kαι όπου “γυναίκα” βάλτε τη λέξη “κυβέρνηση”.

Τελικά οι επιλογές στο κρίσιμο Υπουργείο Παιδείας, για τη δεδομένη χρονική και ιστορική συγκυρία, μόνο τυχαίες δε μπορούν να θεωρούνται. Μετά την επιλογή του «σκληροπυρηνικού πολιτικά», Γ. Πανάρετου, του οποίου η παρουσία στα έδρανα της παιδείας, έχει τις ρίζες του στα τέλη της δεκαετίας του 80, έρχεται η επιλογή της Θ. Δραγώνα στη βαρύγδουπη θέση της Ειδικής Γραμματείας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων.

Την κ. Δραγώνα επέβαλε στον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ο ίδιος ο Κώστας Σημίτης, μιας και είναι σύζυγος του συνταξιούχου καθηγητή στο London School of Economics Νίκου Μουζέλη, βασικού θεωρητικού εκφραστή του εκσυγχρονιστικού σημιτικού οράματος και φίλου του πρώην πρωθυπουργού.

Οι θέσεις της Δραγώνα πρωτοκαταγράφηκαν στο βιβλίο που εξέδωσε το 1997 με τίτλο «Τι είν΄ η Πατρίδα μας», σύμφωνα με την οποία η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού (σελ. 16).

Αφήνοντας όμως στην άκρη τις όποιες ιστορικές απόψεις που στο τέλος της ημέρας πιθανότητα να εκφράζουν “ιδεολογικές ανησυχίες “ , στη περίπτωση της Θ. Δραγώνα υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα σχετικά με τη τοποθέτησή της στη θέση αυτή.

Πρέπει να είναι από τις ελάχιστες που έγιναν καθηγήτριες και κατάφερε να της αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το διδακτορικό δίπλωμα στην Ψυχολογία που πήρε από Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ (Αγγλία) χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών!

Πρόκειται όχι απλώς για μια διασταλτική ερμηνεία αναγνώρισης του τίτλου σπουδών, για την εκλογή της ως Καθηγήτρια, αλλά για μια σαφέστατη παραβίαση των κανόνων και των προϋποθέσεων επιλογής, μιας Ειδικής Γραμματέως.

Ακόμα και με όρους «opengov», συναγωνισμού δηλαδή των πλούσιων βιογραφικών που είχαν κατατεθεί. Με όρους ηθικούς αλλά και νομικούς.

Βανζέτι

απο ANTINEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: