ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.09

Και τώρα μπορείτε να τους λουστείτε!



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Στη LIFO που κυκλοφορεί αυτή τη βδομάδα, ο Νίκος Δήμου στα «υπερκείμενα» (σελ. 21) γράφει τις 10 καταστάσεις που τον ενοχλούν. Μία εξ αυτών είναι η κ. Λούκα Κατσέλη, «που έχει πάθει σχιζοειδή διχασμό προσωπικότητας με τον προεκλογικό εαυτό της». «Αναρωτιέμαι» γράφει ο κ. Δήμου, «γιατί οι λιμενεργάτες ζητάνε αυτό που.. εκείνη τους έχει προτείνει».

Έχοντας κρατήσει το προεκλογικό φυλλάδιό της Υπουργού πια, πιστεύω ότι η κ. Κατσέλη δεν έχει την πάθηση που ο αρθογράφος διέγνωσε. Καθόλη τη προεκλογική περίοδο, όπου τη πετύχαινα τηλεοπτικά, στεκόμουν να σημειώσω αν θα παρουσιάσει κάποια πρόταση ή έστω αν θα δεσμευτεί για κάποιο μέτρο, αλλά μάταια. Μετά τις εκλογές και την κατάληψη του θώκου, η κ. Κατσέλη συνεχίζει να μην προτάσσει λύσεις, διευκολυνομένη από την διπλοπροσωπία της Οικονομίας σε υπουργικό επίπεδο και χρησιμοποιεί το σύνηθες άλλοθι του «παραλάβαμε άλλα απ’ ότι μας έλεγαν», το οποίο οδηγεί στο ρεζίλι των “greek statistics”. Ταυτόχρονα, καθιστά την παρουσία της, από «τζάκι» που είναι σε «γλάστρα»..

Η κ. Λούκα Κατσέλη λοιπόν, στο φυλλάδιό της, αντί να απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα, γεννούσε απορίες. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τις νέες μέρες του όλου κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ. Αντί να βλέπουμε λύσεις, αναρωτιόμαστε ακόμα πιο είναι το σχέδιο, αν υπάρχει και που βαδίζουμε..

Θυμίζω τα περιεχόμενα του φυλλαδίου της:

«Εγγυόμαστε το πραγματικό εισόδημα και την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών». Γράφει η κ. Κατσέλη, αλλά τον τρόπο εγγύησης δεν μας ανέφερε..

«Διοχετεύουμε νέες θέσεις σταθερής εργασίας με αιχμή την πράσινη ανάπτυξη». Γράφει η κ. Κατσέλη, αλλά τον τρόπο διοχέτευσης δεν μας περιέγραψε..

«Στηρίζουμε καινοτόμες επιχειρήσεις». Γράφει η κ. Κατσέλη, αλλά τον τρόπο στήριξης δεν μας γνωστοποίησε..

«Προστατεύουμε τον καταναλωτή και τον μικρομεσαίο επιχειρηματία από την υπερχρέωση». Γράφει η κ. Κατσέλη, αλλά τον τρόπο προστασίας δεν μας κοινοποίησε..

«Ενεργοποιούμε τις δημόσιες επιχειρήσεις για τον πολίτη και την ανάπτυξη». Γράφει η κ. Κατσέλη, αλλά τον τρόπο ενεργοποίησης δεν μας παρουσίασε..

«Διασφαλίζουμε διαφάνεια, αξιοκρατίας και αποτελεσματικότητα παντού». Γράφει η κ. Κατσέλη, αλλά για τον τρόπο διασφάλισης δεν μας πληροφόρησε..

Κάποτε ο Ότο φον Μπίσμαρκ είπε ότι "τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές"...Στην τελευταία προεκλογική περίοδο, ακούσαμε "ψέματα" από πολλούς. Και οι έλληνες ψηφοφόροι επιβεβαίωσαν το "όσο μεγαλύτερο είναι ένα ψέμα, τόσο πιο πιστευτό γίνεται".

Καλό λούσιμο τώρα και καλά δανεικά..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: