ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.09

Πληθαίνουν Οι Αναφορές Για Την Πνευμονική Πανούκλα Που Προσβάλει Τον Πληθυσμό Στην Ουκρανία…!

Αναφορικώς, με αυτό τον θανατηφόρο νέο ιό, οι ουκρανοί γιατροί λένε ότι πρόκειται για πρόσμιξη του ιού Η1Ν1 με το βακτηρίδιο της ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ, με αποτέλεσμα την ύπαρξη του λίαν εξολοθρευτικού ιού της ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ…!

Όλα τα στοιχεία και όλοι οι ουκρανοί ιατροί ομιλούν περί άγνωστου άκρως επικίνδυνου ιού που προκαλεί ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ…!!!

Όπως λέγουν οι ιατροί από την στιγμή που κάποιος προσβληθεί, είναι βέβαιο ότι θα πέθάνει και μάλιστα με λίαν επώδυνο τρόπο!

Η κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία…, ήδη ο θανατηφόρος ιός, ενώ αρχικά είχε προσβάλει τις περιοχές της βορειοδυτικής και δυτικής Ουκρανίας, τώρα προσέβαλε και την Οδησσό που βρίσκεται στην νοτιοδυτική Ουκρανία. Τούτο οφείλεται στην σκόπιμη αδράνεια του Σιωνιστή Ουκρανού Προέδρου στο να μην αποκλείση τα μέσα μεταφοράς και τις μετακινήσεις των πολιτών από τις περιοχές που θερίζει ο ιός προς την υπόλοιπη Ουκρανία, ώστε τα πράγματα να οδεύσουν σε Στρατιωτικό Νόμο και απόλυτο έλεγχο των “εκλογών”…!

Η μοναδική πολιτική φωνή που ακούγεται πλέον στην Ουκρανία, είναι του προέδρου Γιούσενκο… Ωστόσο, οι εθνικιστές παραβιάζοντας τις προεδρικές αποφάσεις για απαγόρευση κάθε πολιτικής/κοινωνικής/θρησκευτικής εκδήλωσης, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας κατά της αύξησης των Βιετναμέζων λαθρομεταναστών στην πόλη Χάρκοβο – με αποτέλεσμα την ύπαρξη “σύγκρουσης’ με τις αστυνομικές δυνάμεις!

Ο πανικός που έχει καταλάβει τους Ουκρανούς πολίτες είναι άνευ προηγουμένου, έχουν εξαντληθεί παντελώς όλα τα αντιβιοτικά και αναλγητικά φάρμακα, ως επίσης και όλες οι βιταμίνες από τα φαρμακεία σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας!!! Τούτο, παροξύνει τα πράγματα ακόμη περαιτέρω…

Ο κόσμος παραμένει στα σπίτια του και τρώει μόνον ψωμί και πίνει νερό! Στους δρόμους κυκλοφορόύν ελάχιστα άτομα και άπαντες φορούν μάσκες προσώπου.

Ήδη από αύριο, εφαρμόζονται νέα αυστηρότατα μέτρα και στην κεντρική Ουκρανία, όπου μεταξύ άλλων απαγορεύεται πλέον οι μικροπωλητές να πωλούν τα προϊόντα τους στους δρόμους, ως επίσης κλείνουν και τα παζάρια (λαϊκές αγορές).

Όλοι προσδοκούν στην εκτόνωση της κατάστασης με την έλευση του ψύχους.

Η κυβέρνηση αναφέρει 80 νεκρούς. Ωστόσο, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μας οι νεκροί φθάνουν τους 1.000(!) - τα ανεξάρτητα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ουκρανίας ομιλούν για 1.000 – 1.500, ενώ οι ουκρανοί bloggers κάνουν λόγο για πάνω από 1.500…!!!

Παραπλεύρως, παραθέτουμε φωτογραφία από την χθεσινή εμφάνιση της ουκρανής πρωθυπουργού Γιούλιας Τιμοσένκο, η οποία για να αναδείξη τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά συγχρόνως και να εντείνη την τρομοκράτηση του ουκρανικού λαού, εμφανίσθη για πρώτη να φορά μάσκα προσώπου, όπως επίσης και τα στελέχη της κυβέρνησής της…!

Τον Σεπτέμβριο Του 2009 Η Ιντερπόλ Πραγματοποίησε Άσκηση Βιοτρομοκρατίας Γιά Την Πνευμονική Πανούκλα (Μαύρο Θάνατο) Στην Πολωνία Με Συμμετοχή Διεθνών Οργανισμών & Κρατών – Συμπεριλαμβανομένης Της Ουκρανίας…!

Τον Σεπτέμβριο του 2009, ανώτατοι αξιωματούχοι των δυνάμεων ασφαλείας, επιστήμονες του χώρου της ιατρικής περίθαλψης, και ειδικοί από διεθνείς οργανισμούς συμμετείχαν σε άσκηση αντιμετώπισης φρικώδους κρίσης – η οποία θα προέρχονταν – από ξέσπασμα Πανούκλας (Μαύρου Θανάτου=Πνευμονικής Πανούκλας) από άγνωστα αίτια…!


Η εν λόγω άσκηση, οργανώθη από την INTERPOL Bioterrorism Unit (Μονάδα Βιοτρομοκρατίας της Ιντερπόλ), και έλαβε χώρα στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου του 2009 στην Βαρσοβία της Πολωνίας.

Συμμετείχαν:

27 άτομα από έξι Ευρωπαϊκές χώρες: την Λευκορωσία, τη Τσεχία, την Φιλανδία, την Πολωνία, τη Σλοβακία και την Ουκρανία, καθώς επίσης 15 άτομα από Διεθνείς οργανισμούς: την Europol, το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών Γιά Θέματα Αφοπλισμού (UN Office for Disarmament Affairs – UNODA), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization – WHO), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Των Νόσων (European Centre for Disease Control), την Ευρωπαϊκή Κομισιόν (European Commission - Directorate General for Health and Consumer Affairs and Directorate General for Justice, Freedom and Security), ο Οργανισμός για την Ασφάλεια for Συνεργασία στην Ευρώπη και η Κοινοπολιτεία των Ανεξαρτήτων Κρατών (Commonwealth of Independent States – CIS).

Συνεπώς, εγνώριζαν το τί θα συμβή στην Ουκρανία και ήθελαν να είναι έτοιμοι, ώστε να διατηρήσουν “έλεγχο” της όλης κατάστασης…

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθη αντίστοιχη άσκηση και στο Ιλινόις των ΗΠΑ, που σημαίνει ότι ετοιμάζουν να την μεταφορά του ιού της Πνευμονική Πανούκλας από την Ουκρανία στην Αμερική…!

πηγή

slade

Δεν υπάρχουν σχόλια: