ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.09

"Φτου σας ραγιάδες..."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Στην Θεσσαλονικη που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της, τουλάχιστον μέσα στον ευρύτερο πολεοδομικό της ιστό, η πλειοψηφία ξεριζωμένοι Έλληνες από την Ιωνία και τον Πόντο, στην πόλη αυτή μέσα σε απόλυτα ένοχη σιγή από τα ΜΜΕ, κάποιοι, χθες Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009 τίμησαν τα 71 χρόνια από τον θάνατο του ντονμέ (εξισλαμισμένου εβραίου) Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος υπήρξε ο σφαγέας εκατομμυρίων Ελλήνων, ο οποίος έχει αφήσει παρακαταθήκες ακόμη και για το σήμερα για την απειλούμενη Θράκη μας!
Ντροπή σε όλους, σε αρμόδιους και αναρμόδιους! Σε λαό και εξουσία, σε όλους αυτούς που σκύλεψαν τις μνήμες των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που σφαγίασε η νέα Τουρκία του Κεμάλ. Βεβαίως, η «τελετή», η οποία έγινε με τουρκικές σημαίες και τον τουρκικό εθνικό ύμνο μέσα στην Θεσσαλονίκη μας δεν είχε αναγγελθεί… Την γνώριζαν όμως πολύ καλά και την έκρυψαν από τον λαό τα κοράκια της ελληνοτουρκικής «φιλίας» και οι λακέδες τους.
Η εκδήλωση για τον Κεμάλ, έγινε παρουσία του Τούρκου γενικού προξένου της πόλης ,Χουσεϊν Οζντεμίρ μουσουλμάνων από την Θράκης και επισκεπτών από την Τουρκία.
Φτου σας Ραγιάδες ενός άθλιου προτεκτοράτου που πάσχει από ιστορικό αλτσχάιμερ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: