ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.09

O Παναγιώτης Δημητράς απαίτησε να απομακρυνθούν τα θρησκευτικά σύμβολα από την αίθουσα δικαστηρίου!


Συντονισμένη επίθεση εναντίον της Ορθοδοξίας...!
Θυμίζουμε την ερώτηση του κ. Ψαριανού για την απομάκρυνση θρησκευτικών συμβόλων από τα σχολεία ...!
Όχι στην απομάκρυνση των εικόνων από τη δικαστική αίθουσα είπαν οι δικαστές του Γ΄ Τριμελούς Εφετείου της Αθήνας, όταν χρειάστηκε να αποφασίσουν αν θα πρέπει να υπάρχουν τα θρησκευτικά σύμβολα εντός της αιθούσης. Το αίτημα, που ξάφνιασε τον εισαγγελέα της έδρας, αλλά και τους δικαστές, τέθηκε από τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, (ΕΣΠΑ) Παναγιώτη Δημητρά, και την πολιτική ενάγουσα, Andrea Gilber, στην εκδίκαση μίας υπόθεσης που αφορούσε διόρθωση δικαστικής απόφασης. Μόλις εκφωνήθηκε η υπόθεση αυτή και ο Παναγιώτης Δημητράς ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα για να καταθέσει, υπέβαλε μαζί με την πολιτική ενάγουσα το αίτημα να απομακρυνθούν τα θρησκευτικά σύμβολα από την αίθουσα. «Θα μελετήσουμε τις νέες τάσεις της νομολογίας και θα σας πούμε μετά τη διάσκεψη», ήταν η πρώτη απάντηση του προέδρου του Τριμελούς Εφετείου σε ένα αίτημα που τίθεται για πρώτη φορά σε ελληνικό δικαστήριο. Στο υπόμνημα που κατατέθηκε από το Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι γίνεται λόγος σε πρόσφατη καταδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου σε βάρος της Ιταλίας για την ανάρτηση του «εσταυρωμένου» στα δημόσια σχολεία της χώρας. Τελικά το αίτημα απορρίφθηκε επειδή δεν ήταν παρούσα η κατηγορουμένη για να προσβληθεί το δικαίωμά της στην ανεξιθρησκία, αλλά και γιατί δεν προβλέπεται η απομάκρυνση των εικόνων σε κάποια νομοθετική ρύθμιση.
Από Zougla
ελληνικη αφυπνιση
===============================================================
ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ
--------------
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Ο εκπρόσωπος
του
Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) είχε μια φορά και έναν καιρό ανακοινώσει ότι ετοιμάζει τη συγγραφή και έκδοση βιβλίου (τρείς τόμοι) γιά τη ζωή και το έργο του Υπουργού της Απριλιανής κυβέρνησης του 1967 Ηλία Δημητρά. Για όσους δε γνωρίζουν πρέπει να σημειωθεί πως ο τότε υφυπουργός κοινωνικής πρόνοιας της Δικτατορίας είναι πατέρας του σημερινού μεγάλου αγωνιστή της έμμισθης Αντιρατσιστικής και Μειονοτικής επιστημοσύνης, στενού συνεργάτη του Παρατηρητηρίου Παναγιώτη Δημητρά.
Ο πατέρας του σημερινού επαναστάτη είχε ως σύνθημα ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ....
σήμερα ο υιός αποφάσισε να τα "βάλει " με τα Χριστιανικά σύμβολα προκειμένου εξιλεωθεί από τις αμαρτίες του γονέα του!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: