ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.09

Ημερομηνία ζητά από τις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ

Επιστολές στους ομολόγους του των «27» έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, ζητώντας να υποστηρίξουν το αίτημα της χώρας του, να λάβει συγκεκριμένη ημερομηνία για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου.Κάνοντας αναφορά στο ζήτημα της ονομασίας και δεδομένου ότι η Ελλάδα έχει ανακοινώσει ότι θα μπλοκάρει την ενταξαική πορεία, εάν δεν επιλυθεί πρώτα η διαφορά, ο Αντ. Μιλόσοσκι υποστήριξε ότι η ΠΓΔΜ τάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ της ανάπτυξης σχέσεων καλής γειτονίας και παραμένει σταθερά προσηλωμένη ως προς την εύρεση λύσης. "Η συμμετοχή μας στις συνομιλίες, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, παραμένει ενεργή και εποικοδομητική, έτσι ώστε, μέσω της εντατικοποίησης της διαδικασίας, να βρεθεί ένας λογικός συμβιβασμός, αποδεκτός και από τα δύο μέρη. Η προσέγγισή μας αυτή είναι απολύτως σύμφωνη με τις διατάξεις της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, από το 1995, την οποία η 'Δημοκρατία της Μακεδονίας' σέβεται και εφαρμόζει με συνέπεια", ανέφερε στην επιστολή του.
(Πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

==============================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Η ΛΕΞΗ "ΣΥΝΕΠΕΙΑ" ...... ΟΤΑΝ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΙΔΕΙΣΧΑΛΚΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.....ΜΕ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΑΙΔΕΙΑ......ΑΝ ΜΗ ΤΙΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ.

ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ "ΜΕ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΤΕ"??? ΑΛΛΟ ΤΟΣΟΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΊΣ ΜΕ "ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: