ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.10

Διαπράξτε άφοβα εγκλήματα που τιμωρούνται με κάθειρξη κάτω από 10 χρόνια!


Για πολλοστή φορά τέθηκε το ερώτημα, γιατί οι Δικαστές αφήνουν ελεύθερους εγκληματίες που συνελήφθησαν (και επ' αυτοφόρω) και ομολόγησαν δεκάδες ληστείες . Οι "έγκριτοι" τηλε-δημοσιογράφοι όμως, δεν τολμούν ποτέ να κρίνουν τους κριτές. Απλώς υποκριτικά θέτουν την απορία. Απρόσμενα ο προσκεκλημένος δικηγόρος Μ.Δημητρακόπουλος "ενημέρωσε" τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως (κάτοικο upper clouds).
Με "νόμο" !!! του Υπουργού Δικαιοσύνης Καστανίδη (Δεκέμβριο του 2009), ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ από την ...Δικαιοσύνη , κανείς για Εγκλήματα που τιμωρούνται μέχρι 10 χρόνια ΚΑΘΕΙΡΞΗ, αν δεν έχει ξανά καταδικαστεί (αμετακλήτως) για το ίδιο ακριβώς έγκλημα!!!
Δεδομένου, πρόσθεσε ότι αυτού του είδους οι "τιμωρίες" αφορούν εγκληματίες "white collar criminals" , υπεξαιρέσεις πλαστογραφίες (Ψωμιαδηγραφίες) κ.λ.π, δεν είναι και τόση αδολη... η σκοπιμότητα του του νόμου ( υποτίθεται , για αποσυμφόρηση των φυλακών). Έτσι μαζί μετά ξερά, την γλυτώνουν και οι επαγγελματίες ληστές.
Αυτά αγαπητοί Ομογενείς, για να ξέρετε σε ποια χώρα σκέπτεστε να repatriate.
P.s. Ο Παπαρουσιαστής προσπάθησε μετά ζήλου να φιμώσει την αποκάλυψη του γνωστού και ικανού δικηγόρου Μ. Δημητακόπουλου, που ικέτευε: "Επιτέλους λύστε τα χέρια των ανακριτών και δικαστών".
adena

Δεν υπάρχουν σχόλια: