ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.10

Είστε τραγικοί κύριοι...

Στις συζητήσεις που γίνονται καθημερινά σε διάφορα "πηγαδάκια" ακούγεται συχνά η φράση: "...τόσο δύσκολα οικονομικά δεν θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου να έχω περάσει...".Η παγκόσμια οικονομική κρίση, χτύπησε την πόρτα μας και πλέον έχει μπεί για τα καλά στην καθημερινότητα μας.

Το κράτος επτώχευσε, ο Καραμανλής γνώριζε καλά τί ερχόταν (άλλωστε μας είχε προειδοποιήσει κιόλας) και παρέδωσε τα ηνία της διακυβέρνησης στο "έμπειρο" ΠΑΣΟΚ του Γιώργου, ο οποίος εκτός του ότι έταξε λαγούς με πετραχείλια (ενώ γνώριζε και αυτός από πρώτο χέρι τί ερχόταν), ήταν και παραμένει σίγουρος ότι η χώρα μας δεν θα πεινάσει.

Ξεκίνησε λοιπόν η κυβέρνηση τις ενέργειές της για να σώσει την Ελλάδα μας. Όμως αντί να βάλει στο στόχαστρο της τους...
μεγαλοκαρχαρίες, τους μεγαλοεκδότες, τους επιχειρηματίες με τις εκατοντάδες οffshore εταιρείες, τους καναλάρχες, τους μεγαλοβιομήχανους που διατηρούν λογαριασμούς σε τράπεζες του εξωτερικού, τους ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών (μιλάμε για τις μεγάλες πίστες φυσικά), τους τοκογλύφους, τους μεγαλοδημοσιογράφους, τους μεγάλους συνδικαλιστές, τους πολιτικούς, όλους αυτούς που πίνουν το αίμα του κράτους, που δεν πληρώνουν ούτε μία δραχμή από αυτά που θα έπρεπε, που καταληστεύουν την εφορία, τα έβαλε με τον απλό πολίτη. Τα έβαλε με τους μικροεπιχειρηματίες οι οποίοι όχι μόνο αδυνατούν να πληρώσουν την εφορία και το ΤΕΒΕ τους αλλά υπάρχουν μέρες που δεν έχουν ούτε να φάνε. Οι βιοτέχνες στη χώρα μας βάζουν λουκέτο ο ένας μετά τον άλλον. Όσοι άνοιξαν δική τους ατομική επιχείρηση ψάχνουν να πάνε κάπου υπάλληλοι για να καταφέρουν να βγάζουν τουλάχιστον το μεροκάματο. Τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Οι εισπρακτικές έχουν γίνει ακόμα πιο επιθετικές διότι και αυτές είναι στα πρόθυρα να κλείσουν (από το στόμα μας και στου Θεού το αυτί) αφού οι άνθρωποι που χρωστάνε θα κοιτάξουν πρώτα να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ψωμί και μετά θα κοιτάξουν να ξεχρεώσουν. Η οικονομία μας πάει από το κακό στο χειρότερο.

Και όμως ονόματα όπως, Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Κυριακού, Κουρής, Ραφτόπουλος, Βγενόπουλος, Βασιλάκης, Λάτσης και άλλοι πολλοί (ενδεικτικά αναφέραμε μερικούς) δεν πειράζονται από το κράτος. Δεν τολμούν ούτε καν να τους πλησιάσουν για να δώσουν τα χρέη τους προς το ελληνικό δημόσιο. Χρέη όχι μόνο από εφορία, αλλά και από ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ...

Είναι πραγματικά κρίμα από τον Θεό, πάντα τη νύφη να την πληρώνει ο απλός λαός. Οι άνθρωποι που αυτοί τη στιγμή που διαβάζετε δεν γνωρίζουν πώς θα ξημερώσει η αυριανή τους ημέρα. Για αυτούς όμως που κλέβουν το δημόσιο πέρα βρέχει...Τα λεφτά τους δεν πρόκειται να τα πειράξει κανείς...Άσχετα πώς τα έβγαλαν...Και κανένας δημοσιογράφος δεν πρόκεται να κάνει ρεπορτάζ για αυτούς. ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ! Είναι η μοίρα μας...δυστυχώς...να είμαστε πάντα οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης...


Υ.Γ. Μην περίμενετε πολλά από την πορεία του "τσάρου" και του "έμπειρου" Γιώργου στα σαλόνια της Ευρώπης. Μας βλέπουν και γελάνε παγκοσμίως


Υ.Γ.2. Ο Θεός να βάλει το χέρι του...
.enimerwsi

Δεν υπάρχουν σχόλια: